OFFLINE

A kis fehér leváltja tavasszal a kis feketét?

2010. március 21., vasárnap 10:24 |

Bár az idei divat egyik meghatározó eseményén, vagyis az Oscar-gálán csupán egyetlen fehér ruhát láthattunk, a trendelőrejelzések szerint tavasszal jó esély van arra, hogy a kis fehér végre megfossza trónjuktól a kis fekete ruhákat, persze nem örökre.

Hiszen nem azt akarjuk mondani, hogy a fekete kimegy teljesen a divatból, ahogy azt már korábban is megírtuk, éppen ellenkezőleg, idén nem tűnik el a téllel együtt, hanem bekeveredik a tavaszi élénk színek közé. Csupán azt állítjuk, idén bizony bátran pompázhatunk már tavasszal fehér ruhákban, hiszen a legnagyobb divattervezők is ezt tanácsolják.

Persze tudjuk, hogy a fekete slankít, és a fehér egy rossz szabás választása eseten rengeteg plusz kilót eredményez, azért jó tudni, hogy a feketével ellentétben kisebb eséllyel öregíti viselőjét. Ön fehéret vagy feketét viselne szívesebben? Írja meg véleményét a kommentjében!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2010.03.21 11:04:23PAN

  Na ezek biztosan nem váltják le...

 • 2010.03.21 11:43:06beryl

  Pan, LOL

 • 2010.03.21 12:25:48vackorbanshee

  feketét, mivel hétköznap is csak feketét hordok és utálom a színeket. a fehéret pláne.

 • 2010.03.21 14:30:27ghilea

  Tavassal teljesen mindegy. A nyári ruháim pedig eddig is fehérek voltak - inkább látsszak kicsit nagyobbnak, minthogy megsüljek a feketében :)

 • 2010.03.21 16:22:15nrs6

  kedvenc színem a fehér, nem mintha sokat jelentene, hogy lejött egy ilyen cikk, mert vmi fehér mindig van rajtam....

 • 2010.03.22 12:13:16zanzibar

  A ruhák szépek. A modelleket nyaraltathatták volna 1 hétig Zanzibáron, vagy Goán maximum faktoros naptejjel, hogy legyen egy kis színük.
  Tudom, a napsütés túlzott élvezete egészségtelen, meg öregít, de a fehér akkor mutat az emberen, ha legyalább napcsókolta színe van.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta