OFFLINE

A sportcipőgyár nemlétező tűsarkúja

2010. március 17., szerda 12:50

Már megszoktuk a sportszergyártók direkt, vagy a susogók népe miatt indirekt betörési kísérleteit az utcai viseletbe, de ez most egy egyértelmű tűsarkú.

asics

Az Asics 2007-ben hirdetett egy pályázatot, ahol sportos strandpapucsok nyertek, csupa megszokott holmi, semmi izgalmas.

Mára viszont felbukkant Alexandros Stasinopoulos pályázati munkája, ez az Asics logót dögös türkiz szandállá alakító cípőterv. Talpába, a futócipős örökségnek megfelelőenkerült egy kis zselé, de ezt leszámítva csupa dög a szandál, ráadásul 2010 legdivatosabb színében virít.

Ha létezne, hordanák?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta