Ön is egy 15 hónapos gyereket hord a retiküljében?

Egy átlagos retikül súlya megegyezik egy 15 hónapos gyerek tömegével, vagyis nagyjából 10-11 kilóval - derült ki a What's In My Handbag? brit felmérésből.

Az 5000-es mintán végzett elemzésből kiderült, azért ennyire nehezek a britek táskái, mert minden apróságot létfontosságúnak tartanak. Míg a női válaszadók 85%-a a mobiltelefont tartotta a retikül legfontosabb tartalmának, addig a férfiak több mint a fele nem a táskájában tartja a telefonját. Kulcsok, tollak, zsebkendők, fejfájás-csillapítók, rágógumik és MP3-lejátszók adják a nélkülözhetetlen kelléktárat, amiből nem maradhat ki az ajakír, a tükör és a dezodor sem - írja a Metro.co.uk.

reti

A válaszadók kisebb százaléka rutinosan indul el otthonról: van, aki bepakolja a fogkefét, az óvszert vagy a varrókészletet, de olyan is akad, aki sörnyitót visz magával, mert ugye sosem lehet tudni.

A felmérés előzetes feltételezéseinkre is rácáfolt, mert mint kiderült, kétszerannyi férfi (minden huszadik) hord magánál alsóneműt, mint nő, sőt a kutyahordozó is ötször népszerűbb az erősebb nem körében (bár az igen nehezen fér bele egy táskába). Diktafon, esernyő, határidőnapló - és ön mit hord a táskájában?

Oszd meg másokkal is!
Mustra