OFFLINE

Marion Cotillard egy kaméleon

2010. március 5., péntek 13:47

A színésznőt viszonylag ritkán láthatjuk fotósorozatokon, reklámfilmekben, azonban az utóbbi időben mindkettőből kaptunk egy kis ízelítőt.

Marion Cotillard az AnOther magazin számára készített egy képsorozatot, melyet a magazin alkotói azért szerettek volna összehozni, hogy bizonyítsák, a francia színésznő olyan, mint egy kaméleon.

Az AnOther magazin munkatársai szerint a képeket az Edith Piaf megformálásáért Oscar-díjjal jutalmazott színésznő erőteljes kisugárzása és az átváltozó képessége ihlette. A fotókat Craig McDean készítette, és a Cotillard által viselt Prada, Dior, Dolce & Gabbana ruhákat Oliver Rizzo válogatta össze. Aki többre is kiváncsi, a magazin honlapján megnézheti a fotózáson készített werkfilmet, melyen jól látszik, a képek nem sokban különböznek a valóságtól, vagyis nem lettek rommá retusálva.

Aki ezek után sem hiszi el, hogy a színésznő tényleg képes elképesztő átváltozásokra, azoknak ezúton szeretnénk ajánlani Marion Cotillard Dior számára kisfilmjeit. A Lady Dior saga első részében, mely tavaly májusban debütált, Cotillard Lady Noire-t alakította, és a Dior kézitáskákat reklámozta.

Ezúttal Lady Rouge-ként tér vissza, és míg az első részben viszonylag keveset beszélt, a másodikban a színésznő dalra fakad, és egy Franz Ferdinand dalt ad elő. Marion Cotillard először egy vörös selyemruhában, majd öltönyben áll a mikrofon mögé a négyperces videóban. Az új kampány egyébként hivatalosan március 5-én debütált a párizsi divathéten.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta