OFFLINE

Kígyóméreg-utánzattal szépül Victoria Beckham és Kate Moss

2010. február 26., péntek 16:47

Gwyneth Paltrownak köszönhetően tudjuk, hogy a kígyóméreget tartalmazó krém egy remek fegyver a ráncok ellen. A Daily Mail szerint azonban nemcsak a kétgyermekes színésznő él ilyen vagy ehhez hasonló holmikkal. Tudomásuk szerint ugyanis Cheryl Cole, Kate Moss, Naomi Campbell, Katie Holmes és Victoria Beckham is egy olyan krémmel próbálja felvenni a harcot a ráncok ellen, melyben a kígyóméreggel azonos módon ható, Syn-Ake névre keresztelt anyag található. A hatóanyag kifejlesztésekor a Dél-kelet Ázsiában honos Tropidolaemus wagleri viperafaj mérgét vették alapul. Sokan egyébként a botox méltó ellenfelének tartják, hiszen a fiatalodni vágyó nőnek nem kell injekciós tűkkel szurkáltatnia az arcát, elég ha naponta mondjuk kétszer bekeni az arcát egy szintetikus kígyómérget tartalmazó termékkel.

glamoxy

Ezekből egyébként egyre több van, és most éppen a Rodial rukkolt elő a saját méregutánzatú krémével, a Glamoxy Snake Serummal, ami 125 fontba, vagyis közel negyvenezer forintba kerül. Maria Hatzistefanis a cég elnöke elmondta, hogy két év alatt fejlesztették ki ezt a terméket, amire persze már nagyon sok előrendelés érkezett. A Daily Mail információi szerint a Syn-Ake tartalmú krémek felvitele után kilencven másodperccel már érzékelhető az anyag jótékony hatása, és a ráncok ötvenkét százaléka eltűnik vagy elhalványodik huszonnyolc nap alatt. Maria Hatzistefanis hozzátette, hogy saját termékük egynapi egy adagja nyolc órán át fejti ki hatását, és a krémet naponta kétszer, reggel és este ajánlatos használni a hidratálással egybekötve. A Glamoxy Snake Serum természetesen más hatóanyagokat is tartalmaz; van, ami például a kellő hidratálásért felelős, van, amitől pedig valósággal ragyogni fog az arcunk.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta