Vilmos herceg haját Photoshoppal dúsították

A Hello! magazin „Az igazi Vilmos” címmel jelentetett meg egy fotósorozatot a brit trónörökösről, azonban a címlapképnek nem sok köze van a valósághoz. Vilmos herceg a magazin címlapján sötétbarna dús hajkoronával mosolyog, holott a valóéletben maximum sötétszőkének és enyhén kopaszodónak lehetne titulálni, ráadásul a magazin belsejében található képeken már a megszokott külsejével láthatjuk.

william450

Azonban igazán nem meglepő ez a hajas-botrány, hiszen csupán azzal eladni a képeket, hogy egy volt hajléktalan készítette a felvételeket, valószínűleg lényegesen nehezebb lett volna. A fotós, Jeff Hubbard ugyanis volt drogfüggő, és a brit Crisis alapítványnak köszönhetően jött rendbe az élete. Az 53 éves férfit, aki amatőr fotósnak számít, ezután kérték fel, hogy készítse el a fotósorozatot a híres fotós, Rankin irányítása mellett.

Hubbard a fotózás után elmondta, rettentően izgult a királyi képek miatt. „Előző éjszaka egyáltalán nem aludtam, és nagyon aggódtam a feladat nagysága miatt” – nyilatkozta Hubbard. „Amikor Vilmos herceg megérkezett, éreztem, hogy ő is ideges egy kicsit. Megmutattam neki a kamerát, amit használni fogunk és a fotózás előtt elbeszélgettünk. Teljesen elfelejtettem, ki is ő valójában. Nagyon kedves pasas, elképesztően természetes, és ez nagyon megnyugtatott” – áradozott a trónörökösről, aki egyébként először – és valószínűleg utoljára - vett részt olyan fotózáson, ahol nem profik dolgoztak.

Oszd meg másokkal is!
Mustra