OFFLINE

Vilmos herceg haját Photoshoppal dúsították

2010. február 17., szerda 16:06

A Hello! magazin „Az igazi Vilmos” címmel jelentetett meg egy fotósorozatot a brit trónörökösről, azonban a címlapképnek nem sok köze van a valósághoz. Vilmos herceg a magazin címlapján sötétbarna dús hajkoronával mosolyog, holott a valóéletben maximum sötétszőkének és enyhén kopaszodónak lehetne titulálni, ráadásul a magazin belsejében található képeken már a megszokott külsejével láthatjuk.

william450

Azonban igazán nem meglepő ez a hajas-botrány, hiszen csupán azzal eladni a képeket, hogy egy volt hajléktalan készítette a felvételeket, valószínűleg lényegesen nehezebb lett volna. A fotós, Jeff Hubbard ugyanis volt drogfüggő, és a brit Crisis alapítványnak köszönhetően jött rendbe az élete. Az 53 éves férfit, aki amatőr fotósnak számít, ezután kérték fel, hogy készítse el a fotósorozatot a híres fotós, Rankin irányítása mellett.

Hubbard a fotózás után elmondta, rettentően izgult a királyi képek miatt. „Előző éjszaka egyáltalán nem aludtam, és nagyon aggódtam a feladat nagysága miatt” – nyilatkozta Hubbard. „Amikor Vilmos herceg megérkezett, éreztem, hogy ő is ideges egy kicsit. Megmutattam neki a kamerát, amit használni fogunk és a fotózás előtt elbeszélgettünk. Teljesen elfelejtettem, ki is ő valójában. Nagyon kedves pasas, elképesztően természetes, és ez nagyon megnyugtatott” – áradozott a trónörökösről, aki egyébként először – és valószínűleg utoljára - vett részt olyan fotózáson, ahol nem profik dolgoztak.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta