Biszexuális modellekkel kíván boldog Valentin-napot az Armani

„Share the love”, azaz „oszd meg a szerelmet”, üzeni az Armani Exchange a közelgő Valentin-nap alkalmából a világ shoppingra és szexre éhes közönségének. Nem mondjuk, hogy semmi hasonlót nem is láttunk soha az életben (persze, hogy láttunk), de azért még 2010-ben is viszonylag merésznek számít a kampány hármas fotósorozata, amelyet Matthew Scrivens fotográfus készített.

Az inkriminált fotósorozat
Az inkriminált fotósorozat

A középső képen Clint Mauro és Irinia Shayk ölelése látható, ami önmagában ugye említésre sem lenne méltó. Azonban a bal oldalon a férfi modell egy másik férfival, Marlon Teixeirával, a jobb oldalon pedig a női modell egy másik nővel, Tamiris Souzával bújik össze.

És máris megvan az újabb botránykő, ami sokkal hatásosabb reklám egy sima fotósorozatnál. Természetesen az amerikai anyukák harcias szövetsége máris tiltakozik, szoftpornónak minősítve a képeket. Az Armani Exchange nyilván csak erre várt és velük szemben arra fog hivatkozni, hogy ők semmi rosszat nem akartak, csak a szeretet propagálni és a diszkrimináció ellen harcolni.

A kampány egy másik fotója ugyanezekkel a modellekkel
A kampány egy másik fotója ugyanezekkel a modellekkel

Önnek is nyilván van véleménye arról, hogy egy ilyen hármaspáros fotót mondjuk óriásplakát formájában szívesen látna-e viszont a városközpontban – ha van kedve, ossza meg velünk és a többi olvasóval!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek