OFFLINE

Most akkor szép Anne Hathaway?

2010. február 10., szerda 14:34

Anne Hathaway színésznő, ismerhetik például a Neveletlen hercegnő, a Jane Austen magánélete, az Ördög Pradát visel című filmekből, újabban pedig az Alice Csodaországban, valamint a Valentin nap című mozikban is látható. Ezen kívül érdemes még tudni a 28 éves színésznőről azt, hogy hosszú ideig az a Raffaelo Follieri nevű üzletember volt a pasija, akit üzleti csalásért tartóztatott le az FBI.

De a kérdés most nem az, hogy Anne Hathaway jól választ-e pasit, hanem, hogy szép-e. A legnagyobb tervezők választják reklámkampányaikhoz a rendkívül keresett színésznőt, klasszikus szépségéről zengnek a film- és divatvilágban, saját maga szerint viszont nem igazán csinos.

Az amerikai InStyle márciusi számának ő a címlaplánya, és a lapban egy interjút is közölnek vele, amelyben a következőképp vall saját külleméről: "Elég fura jellemzőim vannak. Hatalmas dolgok vannak a nagyon kicsi fejemen. Ugyanakkor nem fogom magam ostorozni. Ez az én arcom. Nem vagyok nagyon szép, és ez rendben is van, mert tudom, amikor saját magamra nézek, hogy a szépségnél a hitelesség fontosabb. Egyáltalán nem edzek, sok helyen gömbölyű vagyok, nem vagyok kidolgozott, és ez nem jó így. De megtalálom az egyensúlyt" - fogalmazott.

Ön szerint mi a helyzet vele? Most akkor szép Anne Hathaway?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta