OFFLINE

Bárki megvásárolhatja Ralph Lauren olimpiai kollekcióját

2010. február 9., kedd 07:10

laurenolympicsx-large

Miután az amerikai tervező 2008-ban a pekingi nyári olimpiára megalkotta az Egyesült Államok legkiválóbb sportolóinak egyenruháját, megkérték, hogy álmodja meg a vancouveri téli olimpiára készülő csapat ruhatárát is.

Az új kollekciót állítólag az 1932-es téli olimpia ihlette, és nem olyan szigorú és formális ruhadarabokból áll, mint a két évvel ezelőtti kreációk, mivel az Egyesült Államok Olimpiai Bizottsága ezúttal sokkal sportosabb, lazább és praktikusabb öltözékekben szerette volna viszontlátni élsportolóit – írja a USMagazine. David Lauren, a divattervező fia, aki egyben a márka marketingigazgatója, úgy véli, hogy a bizottság választása azért esett rájuk, mert olyan kollekcióra vágytak, ami igazán amerikai, valamint egyszerre klasszikus és modern. Hozzátette, hogy a tervezés során szívesen tekintenek vissza a múltba, hogy ötleteket merítsenek.

A XXI. téli olimpia nyitóünnepsége egyébként február 12-én lesz, és ekkor összesen százötven amerikai sportoló feszít majd a Ralph Lauren által tervezett tengerészkék pufi dzsekikben, kötött sapkákban és fehér nadrágokban. Egyelőre úgy tűnik, hogy a sportolók is elégedettek a kollekcióval. „Ő az egyik, ha nem a legjelentősebb amerikai divattervező, és valóban tiszteletben tartja az ország hagyományait.(...).A téli sportágak képviselői mind nagyon irigykedtek, amikor meglátták a pekingi olimpiára készült ruhákat” – nyilatkozta Tanith Belbin jégtáncos, aki Vancouverben partnere, Ben Agosto oldalán küzd majd az első helyért. A kollekció természetesen nemcsak a profi sportolók számára készült, hanem már az interneten és üzletekben is meg lehet vásárolni. Az árak negyvenöt dollárnál kezdődnek, amiért egy baseballsapkával lehetünk gazdagabbak, egy kötött pulóvert pedig 425 dollárért vásárolhatunk meg.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2010.02.09 09:41:15Rékuc

  soha nem értettem ezeket a derékig érő dzsekiket... lehajol és kint van a dereka, egyáltalán nem tűnik melegnek, érzékenyeknek felfázás, többieknek megfázás garantált. Télen minimum feneket eltakaró dzsekiben, kabátban tudok járni. Oké, hogy ez egy bevonulósdira, mutogatásra készült kollekció, de akkor is nagyon funkciótlannak tartom.

 • 2010.02.09 11:19:20Fiona Tyassen

  nekem tetszik, csinos nagyon

 • 2010.02.09 11:41:29GraceStalker

  sztem is csini, de azért arra kiváncsi leszek hogy fog állni mondjuk egy gyorskorizón a cucc... :D

 • 2010.02.09 11:44:40zanzibar

  Tetszik annak ellenére, hogy én sem szeretem a rövid dzsekit. Gyönyörű testű embereken (amilyenek a sportolók általaában) biztos mesésen mutat.

 • 2010.02.09 12:56:14Fiona Tyassen

  2010.02.09 11:41:29GraceStalker

  nem ebben fog versenyezni, csak felvonulgatnak ebben a nyitó-záró ünnepen
  az más kategória, még a műlesiklásnál sem ebben lejtenek:DD

 • 2010.02.09 13:32:36GraceStalker

  értem én hogy nem ebben versenyeznek majd Fiona, csak elég viccesen fognak bizonyos sportolók kinézni a nyitó-záró ünnepségen ebben a szerelésben... pl a gyorskorizók hipervastag combján (és mellé elhanyagolható méretű váll szokott társulni)nem hiszem hogy ez a kis fehér naci a sötétkék felsővel nagyon előnyös lenne...na mind1, a satyi legalább mindenkire passzol :)

 • 2010.02.09 14:05:59Fiona Tyassen

  Gréci! jól áll az majd rajtuk, mert mégse vonulhatnak fel hosszú kabátban:)
  de egy szumóson mondjuk viccesebb lenne:D

 • 2010.02.09 23:01:39kyskalacs .

  nem sportolok, ezért különösebben nem érdekelnek a sportruhák, de ez nem rossz..

 • 2010.02.11 10:31:31gonosztojás

  A dzsekiben el lehet menni a hüttébe jól bebaxni.
  A gatyó meg ratyis.

 • 2010.02.11 15:26:15catdeluxe

  kyskalacs .

  "nem sportolok, ezért különösebben nem érdekelnek a sportruhák, de ez nem rossz.."

  Erre én nem lennék ennyire büszke..

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta