OFFLINE

Courtney Love-val transzvesztitának sminkelheti magát

2010. február 6., szombat 12:15

Kurt Cobain lepukkant özvegye nagyon unatkozhat, ugyanis nemrég készített magáról egy felvételt, amin bemutatja, hogyan sminkeli ki magát.

Miközben hosszasan ecseteli, hogy a világ legjobb termékeit használja, felkészül az arcmosásra, ami akkora művelet, hogy még egy kétéves is meg tudja csinálni oktatóvideó nélkül. Az arcmosástól felfrissült Love aztán közli, hogy egy olyan sminket fog elkészíteni, amit az egyik tévéreklámban látott, és miközben kijelenti, fogalma sincs, hogy mit csinál, elkeni a szemhéjára a bőrével szinte teljes mértékben megegyező színű szemhéjfestéket.

A halvány színvilágból egyébként arra következtethetünk, hogy Love ezúttal nem fotózásra, tévéműsorba vagy bulizni ment, hiszen akkor valószínűleg erősebb sminket készített volna. Love végül egy sötétebb színnel kihúzta a szemöldökét, amitől – szerinte – egészen transzvesztitássá vált, bennünk pedig még erősebb lett az érzés, nem Cobain özvegyétől tanulunk meg sminkelni.

Profin sminkel? Mutassa meg! Töltse föl az Indavideóra (a videó címkéihez írja be: smink_velvet), a linket pedig ide kattintva küldje el nekünk!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta