Testszínű fedelet a mellbimbóra!

Bár Rihanna, Lady Gaga és Lily Allen is megmutatta, hogy a szexi bodykat nem csak a ruha alá eldugva lehet hordani, most a Selfridges arra hívta fel a figyelmet, hogy ez a trend a hétköznapi öltözködésben is előtűnni látszik.

A Selfridges áruház arról számolt be, hogy az elmúlt hónapokban megugrott a bodyk és a testszínű mellbimbótakarók iránti kereslet – írja a Daily Mail. Utóbbira azért van szükség, mert a bodyk nagy része átlátszó, csipkés, a vásárlók pedig valószínűleg nem mind örömlányok, akik mindenáron munkatársaik szájába szeretnék dugni a mellbimbójukat.

nipple450

„Ez nem egy új jelenség, de a 2010. tavaszi trendek (elsősorban Stella McCartney divattervező és a Dior divatház bodyjai – a szerz.) egy újabb szintre emelték ezt. A vásárlóin akár 250 fontot (77500 forintot) is ráköltenek egy átlátszó, csipkés bodyra, amit nem szeretnének a ruha alatt rejtegetni. A mai generáció megmutatja, hogy csak egy drága, exkluzív fehérneműtől lesz igazán izgalmas egy nő” – mondta a Daily Mailnek Hellen Attwood, a Selfridges fehérnemű osztályának igazgatója. A bimbótakarók nemcsak az átlátszó, csipkés bodyk esetében hasznosak: egy-egy szintén csipkés felső vagy egy dekoltált báliruha esetében is remekül alkalmazhatók, és így biztosan nem villan ki semmi olyan, amit nem szeretnénk megmutatni.

nipple

Itthon a Tezenis és Women's Secret fehérneműüzletekben is láttunk hasonlót, ha esetleg valakinek takarni támadt kedve.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek