Milyen szandink lesz idén, ha végre elolvad a hó?

Hetek óta nem tudok egy jót sprintelni a keményre taposott hóval borított futópályán, ideje a tavaszra és a meztelen lábujjakra gondolni.

Idén nem lesz nehéz cipőt választani, a trend kaotikus, minden divat, ami egy kicsit is túloz. Ha sarok, legyen teljesen lapos, vagy magas, ha színes, legyen vad, ha platform, legyen brutális, ha csinos, legyen tűsarkú.

2010cip 001
 

A szerelvények továbbra is divatosak, ősszel sokfelé árultak ilyeneket itthon is, talán még egy-két leárazott darabot el lehet kapni, de ezekről már írtunk eleget, a látványuk is untat, szerencsére vannak újdonságok is.

2010cip piros

Jön a piros cipő! Nem baj, mert feketéhez, szürkéhez, fehérhez, sötétkékhez és barnához, kekihez is jól néz ki és a sportostól a kurvásig sok stílust tud.

2010cip kotozos

A szado mazo szolíd változata is megy majd a cipők között, divatba jönnek a megkötős, csavarós, tekerős, kötözős darabok.

2010cip platform

A platfromra változatlanul fel lehet szállni, de már megjelent az ellenreakció, a szexis, alig miliméteres alkatrészekből összeszerelt hálószobatipegők, csipkével és fodrokkal dúsítva.

2010cip szexi
2010cip dizajn

Idén előtérbe kerülnek a dizájnerek, a cipőkön hordható, de vad ötletekkel is találkozhatunk, így idén az is divatos lesz, aki ezekkel az individualista darabokkal szokott tüntetni.

Oszd meg másokkal is!
Mustra