OFFLINE

Legyen ön egy divatmárka segge!

2010. január 30., szombat 09:46 |

Az American Apparelnek sajnos nincs Magyarországon üzlete, de mivel szuper ruhákat kínálnak, mindenképp fontosnak tartjuk, hogy beszámoljunk legújabb őrületükről.

apparel02

A divatcég következő fenékmodelljét keresi, aki akár ön is lehet, ha megfelelő szögből készít felvételt a hátsójáról. A világ legjobb segge címen meghirdetett versenyen arra kérik a hölgyeket, fotózzák le a hátsó felüket, töltsék fel a képet az American Apparel oldalára, ahol onnantól kezdve az egész világ kommentálhatja és értékelheti a szóban forgó popót.

A nyertest azonban nem a közönség, hanem a divatcég zsűrije választja. Az első tíz helyezett háromszáz dollár értékű utalványt kap, amit a cég bármely üzletében levásárolhat, az első kettő pedig abban a szerencsében részesül, hogy reklámseggként dolgozhat a következő időszakban.

apparel01

A megmérettetésre kizárólag 18 év felettiek jelentkezhetnek, a seggfotót január 28. és február 21. között kell feltölteni a cég oldalára.

Ön beküldi a sajátját?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta