no

Szőrös lábbal a vörös szőnyegen

Mo'Nique nyerte az idei Golden Globe díjat a Precious című filmben nyújtott alakításáért. A 42 éves színésznő, akit a legjobb női mellékszereplő kategóriában hirdettek győztesnek, borotválatlan lábbal jelent meg a gálán, adta hírül többek közt a TMZ.

Bár a „felháborító, sokkoló és nevetséges” jelzőkkel tarkított híradásokban Mo'Nigue lábán mindenki megrökönyödött, pedig a komikus szerepekkel hírnevet szerző színésznő az utóbbi években nem vett borotvát a kezébe, és akkor még nem is beszéltünk egyéb, kínzásokkal járó szőrtelenítési formákról.

Mo'Nique ugyanis évek óta szőrös lábakkal jelenik meg minden díjátadón és rendezvényen, sőt a magazinok számára készített fotósorozatoknál sem érezte szükségét a lábán lévő szőr eltüntetésének, és azt sem engedte meg, hogy leretusálják az immár védjegynek számító szőrszálakat.

Persze nem ő az egyetlen híresség, aki borostával jelent meg a vörös szőnyegen. Korábban Julia Roberts integetett zavartalanul ujjatlan ruhájában a Notting Hill bemutatóján, holott borotválkozni elfelejtett, Beyoncé csupán borostát villantott, Celine Dion pedig koncertjén fedte fel a lábán található szőrszálakat, köszönhetően a túl erős megvilágításnak.

Önök szerint gáz szőrös lábbal nyilvánosan megjelenni, vagy éppen bátor dolog nyíltan szembeszállni a fájdalmas epilálással és gyantázással?

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra