OFFLINE

Furcsa pár: a Jimmy Choo és az UGG közös kollekciót tervez

2010. január 19., kedd 10:01

A Jimmy Choo a svéd H&M után már meg is találta a következő céget, akivel szívesen együttműködne. Igaz, hogy a mostani választásukkal nem mindenki ért egyet a szakma képviselői és a lelkes divatrajongók közül, ugyanis a Jimmy Choo partnere ezúttal az ausztrál UGG lesz, amelynek bumfordi csizmáit és egyéb lábbelijeit ugyan sokan hordják, de a népszerűségük ellenére menő kicsit cikizni. Így talán nem is csoda, hogy nagyon sokan félelemmel vegyes izgalommal várják, hogy ugyan mégis mivel rukkol elő ez a furcsa páros.

ugg450

Látatlanban mi a véleménye a közös kollekcióról?

 • 209
  Kíváncsian várom a végeredményt
 • 26
  Hol lehet előjegyezni?
 • 15
  Nem kellett volna
 • 35
  Nincs az a pénz, amiért vennék egy darabot is
 • 71
  Nem hat meg

Az öt különböző lábbeliből álló kollekciót októbertől lehet majd kapni, és egyes források szerint 800 és 1000 dollár, mások szerint 600 és 800 dollár között lesz az áruk, ami azért lényegesen magasabb annál, mint amit az UGG vásárlói megszokhattak. Tamara Mellon, a Jimmy Choo egyik alapítója és jelenlegi elnöke mindenesetre biztos mind az öt párból elrakat majd egyet-egyet, ugyanis állítása szerint saját cége cipői mellett csak és kizárólag az UGG csizmáit tűri meg a szekrényében – írja a Women's Wear Daily. Hozzátette, természetesen nagyon örül annak, hogy a két márka legjobb tulajdonságait sikerült ötvözni, ami az UGG részéről persze a kényelmes viseletet jelenti.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta