OFFLINE

Elő a kockás flanelinggel, ha még megvan!

2010. január 11., hétfő 10:08

Celebs wear flannel

Ha az emlékeim nem csalnak (de ha mégis, szemfüles kommentelőink javítsanak ki) Magyarországon utoljára nagyjából 1993-ban volt igazán nagy divat a kockás flaneling, sőt, annak bélelt kabátverziója különösen menőnek számított.

A hideg téli napokon a vastag anyag ma is kitűnő választás, és ez a bölcs gondolat nemcsak nekünk, de a hollywoodi sztároknak is eszébe jutott.

090602dpa amandapeet 08

Ahogy képeinken is látszik, Katie Holmes, Zoe Kravitz, Gwen Stefani, Amanda Peet mellett a Rolling Stones-os Ronne Wood és Nicki Hilton is hisz a flanelban, ráadásul utcai viseletként, nemcsak pizsamának.

Ezen a héten újra mínusz 10 fokot ígértek, úgyhogy érdemes elővenni a szekrény mélyén porosodó ruhadarabot, ha még egyáltalán ott bújik.

090116dpa ronniewood ekaterina
080731cop nickyhilton 004

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta