OFFLINE

Egy kínai megszállott ladygagásítja a Barbie-kat

2010. január 8., péntek 08:36 |

Egy pekingi babamániás megszállottra lett figyelmes a Flickr közössége, aki elképesztő kézügyességgel barkácsol otthon Lady Gagákat, Barbie-kból. Az otthon saját kezűleg előállított figurákat a Veik nevű fiatalember lefényképezi, aztán felteszi a fotómegosztó oldalra a rajongók legnagyobb örömére. A barkácskedvelő fiatalember persze soha nem találkozott még imádata tárgyával, így kénytelen fotók alapján dolgozni. A posztban az eredeti képeket Barbie-másukkal párosítottuk össze.

Perez Hilton is felfigyelt a Gaga-divatot kicsiben újragyártó kínai férfira, és innentől kezdve ketyeg a 29 éves Veik hírnevének 15 perce. Újabban már interjúkat is ad, de például ebben arról beszél, hogy nem tervezi hobbijának kenyérkeresetté történő átminősítését. Akinek kell egy gagává varázsolt Barbie baba, az csináljon magának egyet otthon, de a kínai tehetség eredetijei (egyelőre) nem eladók. Eddig több mint 40 készült belőlük, Veik flickr oldalán valamennyi megtekinthető.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta