Milyen posztoknak örültek 2009-ben?

Átnéztük, melyik posztokat kommentelték a legszívesebben olvasóink 2009-ben. Bár gyakran hangoztatták, hogy unják a fotómodelleket, különösen Mihalik Enikőt, nem érdeklik önöket a celebek és a sztárok, mégis ezekre a posztokra érkezik a legtöbb komment, ezek váltanak ki parázs vitát. Ezen kívül még egy kicsit az öltözködés, na és persze a nosztalgia.

A legnépszerűbb témák egyik a kit hogyan photoshopoltak torz, vagy nemlétező lénnyé. Ha ez a téma keresztezi egy magyar celeb útját, kész a kommentrekord, mint amikor Csomor Csilláról leradíroztak húsz évet.

2009 évi E.L.kék szem közeli  kisfelbontásban

Hát még, amikor egy modell fényképezgetni kezd, és még beszél is róla, az ám a móka, önök is élvezték, de ezt mi is.

A sovány modell-kövér modellek is kimeríthetetlen téma, a beteg kisfiúvá retusált Ralph Lauren modell világfájdalma és a Gemma Ward végre jó teste, vagy a balhés tervező, aki 42-es ruhákat küld kifutóra, de az is elég hír, hogy létezik 36-os modell. Az idei rekorder, 324 kommentet generáló poszt is egy borzasztóan horpadt csaj képével indított.

Prada modell
Prada modell

A magyar celebek hajviselete is borzasztóan izgalmas lehet, mert Dobó Kata és kiazaLabancz Lilla, és kiazaTóthGabi hajának formája és színe rendkívül felizgatott mindenkit.

A celeb és a nosztalgia együtt slágertéma, rengetegen akarták látni Sütő Enikő pózolását Kádár János előtt, a habselyemgyárban. Pedig rúdon pörgés nem is volt.

Az irígység nagy felhajtóerő, a nemzetközi szinten komoly eredményeket elérő topmodell, Mihalik Enikő kommentelőink nagy része szerint nem szép, és ezt mindenróla szóló poszt után több mint száz hozzászólásban igyekeznek bizonyítani. Ezen mi jókat röhögünk, reméljük, Enikő is.

Mihalik Enikő Elie Saab és a Kenzo bemutatóin
Mihalik Enikő Elie Saab és a Kenzo bemutatóin

A mindent vivő Jolly Joker Lakatos Márk, csak megszólal és 250 komment lesz a vége. Nem azért, amit mond.

A tetoválás téma se hagyta hidegen az olvasókat, legyen, ne legyen, szexi, nem szexi? A ribancrendszám kétségtelenül ciki, ebben mindenki egyet értett.

A fogyókúrás mese nagyon népszerű volt, különösen a záróposzt. Remélem, ezzel a sorozatunkkal tudtunk hasznos ismereteket is nyújtani.

Idén végigfutottunk a nyolcvanas és a kilencvenes évek trendjen, talán ezeket a posztjainkat szerették a legjobban mind közül. A nosztalgia mindent visz.

A celeb és nosztalgiamentes szakaszon a hogyan szálljunk ki autóból nők módjára poszt váltotta ki a legnagyobb lelkesedést. Úgy tűnik, a valódi lábak, akármilyenek, garantálják a kommenteket, mert a papucsvásárlós poszt a lábfejemmel is érthetetlen, száz fölötti kommentben kifejezett indulatot szabadított fel.

kocski 004

Jövőre miről olvasnának a legszívesebben?

Oszd meg másokkal is!
Mustra