OFFLINE

2010 színe a türkizkék lesz

2009. december 30., szerda 12:34

turkiz250

A Pantone, színskálákat gyártó, színszakértő vállalat előrejelzése szerint 2010-ben trópusi türkizkékben játszik majd a világ. A Huffington Postnak a divatvilág szakemberei is megerősítették a türkiz eljövetelét. "A türkiz mindenkit ugyanabba a lelkiállapotba helyez: a vakáció érzését hozza" - mondta Jane Schoenborn divattervező.

Leatrice Eiseman, a Pantone Intézet igazgatója szerint nem is gondolkodtak más színben, az élénk türkiz ugyanis tökéletesen alkalmas arra, hogy a válságos 2009-et elfeledtesse és friss változást hozzon az új évben.

Tommy Hilfiger tervező is hisz a türkizben, számára ez a szín nem más, mint az utazás. A Karib-térséget, St. Tropez-t, Franciaországot és dél-Kaliforniát juttatja az eszébe, ezért is választotta legújabb kollekciója inspirációjaként.

turkiz450

2009 Pantone színe a mimózasárga volt, ami szerintük egy optimista szín, és azt jelképezi, hogy a rossz körülmények közül is van kiút.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta