Lindsay Lohant megtartja az Ungaro

Múlt hónapban az Ungaro cég elnöke, Mounir Moufarrige még hevesen hangoztatta, Lindsay Lohan megbukott, mint divattervező, holott a nevével fémjelzett kollekció meglepően nagy sikereket aratott a vásárlók körében. A WWD értesülései szerint azonban az Ungaro úgy döntött, megválik elnökétől és továbbra is igényt tartanak Lohan szolgálataira, aki az újonnan kinevezett vezérigazgatóval, Marie Fournierral folytatja tovább a munkát.

A színésznő által sebtiben összedobott kollekciót, mely főleg miniruhákból és blézerekből állt, októberben mutatták be Párizsban. Azonban a divatmagazinok szerint az Ungaro új kollekciójára leginkább a divatjamúlt és ócska kifejezés a megfelelő. A negatív kritikák után Moufarrige azzal próbált védekezni, hogy Lohannek kevés ideje jutott a tervezésre, és valójában sokkal jobban is megcsinálhatták volna. A negatív hírverés ellenére – vagy éppen azért – meglepően nagy sikert aratott.

Ezek után már csak az a kérdés, hogy a színésznő vajon a kritikusoknak vagy a vásárlóknak akar majd megfelelni új kollekciójával, melyet várhatóan januárban mutatnak majd be. Lohannek szerencsére lesz ideje gyakorolnia, mivel az Ungaro mellett Pascal Mouawad ékszertervezővel is dolgozik egy kollekción.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek