OFFLINE

Nicole Kidman mintha lefejelt volna egy tál kokaint

2009. december 28., hétfő 11:01 |

Nicole Kidman a Nine című film bemutatójára látogatott el néhány nappal ezelőtt, amit azzal tett emlékezetessé, hogy azóta találgathatunk, mi történt a sminkjével.

A szeme alatt és az orra körül található fehér csíkokra három magyarázatot tudtunk találni.

Az egyik verzió szerint így akarta leróni tiszteletét az Adam & The Ants nevű postpunk zenekar énekese, a mindig fehér csíkkal mutatkozó Adam Ant munkássága előtt. A karrierje végén bipoláris személyiségzavarral kezelt énekes és a színésznő között semmilyen közös pontot sem találtunk az életrajzukban, de lehet, hogy Kidman nagy rajongója volt az angol zenekarnak.

Egy másik verzió szerint Kidman nem is az Adam & The Ants kemény magjához tartozott, hanem az Addams familyért volt odáig, ezért döntött úgy, hogy Anjelica Hustonnak és Morticia Addamsnek emléket állítva ilyen sminkben jelenik meg. Az Addams familyből készült filmekben a Morticia Addamset alakító Anjelica Hustont úgy fényképezték, hogy a szeme körül mindig sokkal világosabb volt az arca, mint a többi részen.

Morticia Addams
Morticia Addams

Ön szerint mi a megoldás?

 • 2934
  Kokain
 • 168
  Adam Ant rajongója
 • 320
  Morticia Addams
 • 1026
  Nem tudom

A harmadik tippünk meglehetősen rosszindulatú, de a sztároknál ez is benne van a pakliban. Nicole Kidman lehet, hogy a bemutató előtt beleprüszkölt egy nagy tál kokainba. Persze reméljük, a kokain tálban csak rajzfilmekben létezik, a valóságban nem jellemző a sztárokra, hogy mint a tornászok egy tálkából a kezükre a magnéziumport, úgy kenik az arcukra a kokaint. De ezt sem lehet kizárni, ráadásul gyanús, hogy Kidmannek az orra köré is jutott a furcsa sminkből.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta