Nicole Kidman mintha lefejelt volna egy tál kokaint

Nicole Kidman a Nine című film bemutatójára látogatott el néhány nappal ezelőtt, amit azzal tett emlékezetessé, hogy azóta találgathatunk, mi történt a sminkjével.

A szeme alatt és az orra körül található fehér csíkokra három magyarázatot tudtunk találni.

Az egyik verzió szerint így akarta leróni tiszteletét az Adam & The Ants nevű postpunk zenekar énekese, a mindig fehér csíkkal mutatkozó Adam Ant munkássága előtt. A karrierje végén bipoláris személyiségzavarral kezelt énekes és a színésznő között semmilyen közös pontot sem találtunk az életrajzukban, de lehet, hogy Kidman nagy rajongója volt az angol zenekarnak.

Egy másik verzió szerint Kidman nem is az Adam & The Ants kemény magjához tartozott, hanem az Addams familyért volt odáig, ezért döntött úgy, hogy Anjelica Hustonnak és Morticia Addamsnek emléket állítva ilyen sminkben jelenik meg. Az Addams familyből készült filmekben a Morticia Addamset alakító Anjelica Hustont úgy fényképezték, hogy a szeme körül mindig sokkal világosabb volt az arca, mint a többi részen.

Morticia Addams
Morticia Addams

Ön szerint mi a megoldás?

A harmadik tippünk meglehetősen rosszindulatú, de a sztároknál ez is benne van a pakliban. Nicole Kidman lehet, hogy a bemutató előtt beleprüszkölt egy nagy tál kokainba. Persze reméljük, a kokain tálban csak rajzfilmekben létezik, a valóságban nem jellemző a sztárokra, hogy mint a tornászok egy tálkából a kezükre a magnéziumport, úgy kenik az arcukra a kokaint. De ezt sem lehet kizárni, ráadásul gyanús, hogy Kidmannek az orra köré is jutott a furcsa sminkből.

Oszd meg másokkal is!
Mustra