Elizabeth Taylort gyönyörrel töltik el a cowboy csizmák

A 77 éves színésznővel a stylist.com készített interjút, melyből kiderült, szerinte mik a legfontosabb ruhadarabok, hogy mitől érzi magát szexisnek, és hogy melyik ékszere a legkedvesebb számára.

Elizabeth Taylor elmondása szerint az, hogy őt tartják a valaha élt legnagyobb szépségikonnak, akkor jelentette számára a legnagyobb nyomást, amikor átesett az agyműtétjén. „Ironikus módon, a legnagyobb nyomás az agyműtétem után nehezedett rám. Az operáció után hagytam, hogy lenőjön az ősz hajam. Egy nő megállított az utcán, és azt mondta: Egyszerűen muszáj befestenem a hajam sötétre. Így nőttünk fel veled, és ragaszkodunk hozzá” – mesélte Taylor, aki végül engedett a nyomásnak.

A színésznő elmondása szerint számos divatdiktátor gyakorolt a stílusára nagy hatást, Ralph Laurennel Az óriás című film forgatásán ismerkedett meg, Michael Korst állítólag csakis és kizárólag Taylor munkássága ihlette meg. Ugyanakkor Elizabeth Taylor barátként kezeli Halstont, Edith Headet, Helen Rose-t, Versace-t  és Valentinot is. Ilyen társaság mellett már nem is csoda, ha a színésznőnek határozott elképzelése van arról, mi is az igazán fontos és nélkülözhetetlen egy ruhatárból.

„A fehérnemű nagyon fontos, és az ékszerekre a ruháknál is nagyobb szükségem van. Azt gondolom, minden nőnek kell, hogy legyen egy olyan darabja, ami szexissé teszi, illetve ugyanúgy szüksége van olyasmire, ami boldoggá teszi” – írta a kérdezz-felelek jellegű interjúban Taylor. „Imádom a gyönyörű sálakat kabátokat, a csodás farmereket. A kalapok mindig mókásak. Jelenleg a cowboy csizmám tölt el a legnagyobb gyönyörrel. Azt hiszem, minden nőnek ki kell találnia, mi izgatja fel igazán” – mondta a színésznő, akit saját bevallása szerint az tesz igazán szexissé, ha szeretik.

Elizabeth Taylor azonban egy dolgot leszögezett, nem tartja magát a divat rabszolgájának, és nem igyekszik beszerezni a divatházak legfrissebb kreációit. Elmondása szerint mindig is igyekszik megmaradni a saját stílusánál, és csak olyan dolgokat visel, melyek inspirálják őt – még annak ellenére is, hogy emiatt többször a legrosszabbul öltözött hírességek listáján kötött ki.

Természetesen nem maradhattak ki az interjúból az ékszerek, hiszen Elizabeth Taylor ékszer- és műtárgygyűjteménye világszerte ismert, és akkor még nem is beszéltünk a gyémántok iránti rajongásáról. Arra a kérdésre, melyik a gyűjteménye legkedvesebb darabja, Taylor úgy felelt, ez olyan, mintha a legkedvesebb gyerekét kellene kiválasztania.

„A Krupp az én kicsikém, több mint 33 karátos és még nő. A Peregrina nyaklánc felelősségérzetet adott nekem, és mindig vannak új darabok, amiket olyan emberek adtak nekem, akiket tisztelek. Minden ékkő a gyűjteményemben egy pillanatot, kapcsolatot, egy élményt jelent, és ezeket kincsként őrzöm. Az a szeretet, ami körülveszi az ékszereimet, az teszi fontossá őket számomra” – fogalmazta meg érzéseit Elizabeth Taylor.

Oszd meg másokkal is!
Mustra