Sade 50 évesen is büszke a szeplőire

Az új évtized zeneileg remekül fog indulni, hiszen márciusban a Goldfrapp jelentkezik majd új albummal, előtte, februárban pedig Sade. A 10 éve hallgató énekesnő és együttese nemrég tette közzé az új felvételeket beharangozó promóképeket, amikkel kapcsolatban annál visszafogottabb jelzőt nem vagyok hajlandó leírni, hogy lélegzetelállító. Amikor a fenti fotót megláttam, azt mondtam, hogy "haaaa!", és a lélegzetem konkrétan elállt.

Persze fölösleges lenne még egy Sade-rajongónak is abba az illúzióba ringatnia magát, hogy ezt a képet nem manipulálták meg sokszorosan, hiszen az énekesnő mégiscsak 50 éves. De ezzel együtt is bátor és tiszteletreméltó vállalkozás, hogy a kompozíció fókuszába éppen a hölgy szeplőit helyezték, hiszen a szeplő még a ráncnál is nagyobb tabunak számít a profi fotózás világában. Attól még, hogy bátrak, persze a végeredmény elvileg lehetett volna visszataszító is, de a gyakorlatban természetesen nem lett az, hiszen maga az isteni Sade van a fényképen. Akinek, mint látjuk, tényleg semmi oka nem lehet rá, hogy szeplőit rejtegesse.

A beharangozó sláger címe a "Soldier of Love", amit az együttes honlapján meg is lehet hallgatni. Remekül eltalált húzás volt az is, hogy a promófotón a címre (magyarul "A szerelem katonája") utalva kizárólag fémbe öltöztették az énekesnőt, hiszen ruhát nem visel, csak néhány fegyvernek látszó tárgyat. Azaz ékszert.

A sorozat másik, kevésbé harcias fotója a hajtás után látható.

Oszd meg másokkal is!
Mustra