A mangahősnő nem akart levetkőzni

Emesével, a Szeretem a testem mostani szereplőjével otthonában ismerkedtem meg, Debrecen kertvárosában. Két fiútestvére elszaladt otthonról, mert nem szeretik a kamerát, viszont éjjel-nappal a számítógép előtt ülnek Anime és Manga hősök társaságában. Emese is inkább a virtuális kalandokat kereste idáig, csúnyának, kövérnek találta magát és szívesen levágta volna a két lábát derékből. 22 éves lesz, de reggelente paplan alatt öltözködik, nehogy a családtagjai véletlenül meglássák.

emese kesz mark3

Az első percben kijelentette, hogy ő biztosan nem fog levetkőzni. Viszont öltözködni nagyon szeretett, határozott elképzelése volt és jó szemmel látta meg, hogy mi áll jól neki. Volt kedvence, imádta a pirosat és olyanokat mondott a ruhákra, hogy: "Káprázatos!" Karácsonyi adásról lévén szó mutattam neki egy sor estélyi ruhát és legnagyobb meglepetésemre az informatikusnak tanuló jövendőbeli tanítónő úgy kezdett forgolódni a tükör előtt, mintha mindig báliruhában járt volna!

Amikor elkészült a frizurája, sminkje és felvette a "káprázatos" ruhát Emese zokogott a tükör előtt. Azt mondta, hogy álmaiban amikor Manga hősnőként kalandozik, akkor sem látta még magát olyan szépnek, mint nálunk. Ez volt számomra a legfontosabb mondat a tíz adás alatt. Azt hiszem, hogy ezért csináltuk...hogy meglássák a szépséget magukban a hölgyek.

Aztán jött az akt fotózás. Nem tudtam, hogy mi fog történni, de azt tudtam, hogy természetesen erőltetni nem fogok semmit...hiszen nem előttem kell levetkőznie.

Boldog Karácsonyt és elfogadásban gazdag Új évet kívánok mindenkinek!

Lakatos Márk a Tejben-vajban vendégbloggere, posztjait a Viasat3 támogatja. A Szeretem a testem korábbi adásai megtekinthetőek itt.

Oszd meg másokkal is!
Mustra