OFFLINE

Divattal foglalkozó könyveket karácsonyra!

2009. december 21., hétfő 13:41

Közel egy időben két olyan divattal kapcsolatos könyv jelenik meg, melyet a divatért rajongóknak mindenképpen meg kell vennie, de legalábbi sérdemes felírniuk a karácsonyi kívánságlistára.

Backstage Dior

Roxanne Lowit 30 éve készít páratlan képeket a divatbemutatók kulisszái mögött, így valószínűleg pontosan tudja, mi zajlik a háttérben. A fotós az utóbbi tíz évben készült képeiből válogatott össze egy albumnyit, ám ezúttal kizárólag – ahogy arra a cím is utal - a Dior bemutatóira koncentrált.

Az albumban szembetalálhatjuk magunkat John Gallianoval és Suzy Menkesszel, de szerepelnek benne esszék Simon Doonantól és Valerie Steele-től is. 125 dollárért szerezhetjük be

100,000 Years of Beauty

A L'Oreal a 100. jubileuma alkalmából egy ötkötetes összeállítást adott ki, melyben a szépség százezer évét dolgozza fel. A mű nemzetközi összefogás eredménye, 35 országból 300 író összegezte az ember és a külsőségek kapcsolatát a prehisztorikus kortól egészen napjainkig. A könyvet ugyan még csak előrendelni lehet, mivel 2010-ben kerül a boltokba, de véleményünk szerint a rajongóknak ez a mű mindenképpen megérhet 295 dollárt.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta