OFFLINE

Színezze ki ruháját karácsonyra!

2009. december 20., vasárnap 09:55

Ha biztosra szeretne menni, és nem szeretné, hogy a karácsonyi partin bárki is ugyanolyan ruhában bukkanjon fel, mint ön, akkor íme a legjobb megoldás. Michiel Schuurman grafikus és Berber Soepboer divattervező összefogásának eredménye egy olyan ruha, melyhez a saját kreativitásunk is szükséges.

ruhaszin.png

Az alkotópáros 50 ruhát készített, különböző méretekben, melyet a saját elképzelésünk és ízlésünk alapján tehetünk teljesen egyedivé. A feladat egyszerű: adott egy ruha, rajta rengeteg kis körrel, valamint egy tucat filctoll. Ezek után nincs más dolgunk, ki kell színezni a ruhát, és már is kész a műalkotás.

Persze az egyedi darab árát meg is kell fizetni, egy ruha 250 euróba (70 ezer forint) valamint a szállítási költségbe kerül. Aki kedvet kapott a színezéshez, itt rendelheti meg a hozzávalókat.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta