Lakatos Márk tüzet fogott a lángoló ruháktól

mariann mark

Nem adventi és nem is chanuka gyertyát szerettem volna megszemélyesíteni a forgatáson! Egyszerűen csak azt gondoltuk, hogy látványos lenne úgy kiszemezgetni Mariann ruhatárából a nem odaillő darabokat, hogy rögtön el is égetjük azokat,  mint egy középkori autodafén. Persze a stáb nem vette számításba, hogy az avarégetésben nem gyakorlott műsorvezetőjük, vagyis szerény személyem, egy dekoratív, ámde egyáltalán nem praktikus 3 méter hosszú vörös gyapjúsálban jelenik meg. Egy ilyen szituációt természetesen csak egyszer lehet felvenni, úgyhogy belevágtunk a közepébe és a benzinnel lelocsolt ruhadarabokról felcsapott a méteres láng.  Vérfagyasztó sikoly hagyta el fogam kerítését és égett szaru illata lengte be a fagyos téli este levegőjét...közlöm minden kedves jóakarómmal, hogy megúsztam.


Elárulok egy titkot: mivel ezt a részt sötétben kellett rögzíteni, így azután vettük fel, hogy előtte Marinnal az Aréna Plázában egy napig ruhát próbáltunk. Már fülig ért a szája, imádtuk az új királykék miniruháját, amiben fantasztikusan nézett ki, úgyhogy a lángokat nézve a fülembe súgta: "Elégetem otthon az összes melegítőmet!"

Lakatos Márk a Tejben-vajban vendégbloggere, posztjait a Viasat3 támogatja. A Szeretem a testem korábbi adásai megtekinthetőek itt.

Oszd meg másokkal is!
Mustra