Itt vásároljon ajándékokat, ha elege van a plázákból

Ötféle alternatív ajándékvásárlási lehetőséget kínálunk azoknak, akik nem szeretnének plázákban tülekedni, vagy a Nagykörúton fagyoskodni. Gondolkozzon tovább a bögrénél és a szép nyakkendőnél, itt a Toldi Trafik, a WAMP, a budapesti Stylewalker Night, a Meska és az Etsy, amelyek mind nagyszerűek az ajándékvásárlásra!

Shopping naptár

December 12: Toldi Trafik

December 13: WAMP

December 17: Stylewalker Night

December 19: Toldi Trafik

December 20: WAMP

December 12-én és 19-én rendezik a budapesti Toldi moziban a Toldi Trafikot, ahol egyedi ruhadarabokat, kiegészítőket és ékszereket kínálnak. "Unod a sztenderd karácsonyi ajándékokat? A legkülönfélébb anyagok, könyvek, cd-k, lemezek, izgalmas lakberendezési tárgyak, valamint kézműves játékok várnak, egy kalap alatt vásárolhatsz be az egész családnak és olyan kézművesek munkáival is találkozhatsz, amikkel eddig még sehol. Ha már mindenkit kipipáltál a listádon, ülj be egy igazi téli filmre pihenésképpen! A kincskeresés fáradalmait egy finom tea és süti mellett is enyhítheted, miközben dj-k szolgáltatják a hangaláfestést. Karácsonyi slágerek kizárva!" - fogalmaz az esemény meghívója.

kari2

A Toldi Trafik mellett a WAMP, vasárnapi művészeti piacra is számíthatnak az ajándékvásárlási lázban égők, a WAMP vásár ugyanis az adventi időszakban minden hétvégén üzemel. December 13-án és 20-án az Erzsébet téri Gödör klubban 10-18 óráig lesznek nyitva. "A szokásosnál több designerrel, számos kitűnő designtermékkel, ünnepi kollekciókkal és karácsonyi vásárhangulattal várunk minden kedves WAMPolót. Designcsésze, kaleidoszkóp vagy kézzel készült bundakesztyű: reméljük, mindenki megleli a tökéletes ajándékot!" - írják meghívójukban.

December 17-én rendezik a Stylewalker Nightot, ahol este héttől éjfélig ötödik kerület dizájnboltokat, a magyar kortárs divat, lakberendezés és iparművészet világát lehet végiglátogatni. "A feldíszített Belváros, melegséget sugárzó, kicsi ajándékboltok, mézeskalács, forralt bor illat a levegőben...régmúlt időket idéző karácsonyi bevásárlás. Ezt a hangulatot szeretnénk egy kicsit visszacsempészni a december 17-i Stylewalker Nighttal a 21. századi V. kerületbe. Kiállításmegnyitók, koncertek, dj szettek, bakelit bolhapiac és még sok minden más vár rád az üzletekben" - írják MySpace oldalukon a szervezők. Az éjszakai program résztvevői a Buborék, Catwalk, Csendes, Eclectick, Eventuell, Forma, Fregoli, Front, Hungaro Ing,  Le Parfum, Mono Fashion, Pazicski Showroom, Retrock, Retrock Deluxe, Showroom Szep Szidonia.

kari1

Aki pedig nem szeretne kimozdulni otthonról, de mégis egyedi ajándékokat is szeretne, a karosszékből is intézheti a bevásárlást. Még van idő az online vásárlásra, ehhez a magyar iparművészeket tömörítő Meskát ajánljuk vagy a nemzetközi Etsyt. Utóbbinál ne felejtsék el ellenőrizni a postázás időtartamát!

Oszd meg másokkal is!
Mustra