OFFLINE

Itt vásároljon ajándékokat, ha elege van a plázákból

2009. december 11., péntek 08:49

Ötféle alternatív ajándékvásárlási lehetőséget kínálunk azoknak, akik nem szeretnének plázákban tülekedni, vagy a Nagykörúton fagyoskodni. Gondolkozzon tovább a bögrénél és a szép nyakkendőnél, itt a Toldi Trafik, a WAMP, a budapesti Stylewalker Night, a Meska és az Etsy, amelyek mind nagyszerűek az ajándékvásárlásra!

Shopping naptár

December 12: Toldi Trafik

December 13: WAMP

December 17: Stylewalker Night

December 19: Toldi Trafik

December 20: WAMP

December 12-én és 19-én rendezik a budapesti Toldi moziban a Toldi Trafikot, ahol egyedi ruhadarabokat, kiegészítőket és ékszereket kínálnak. "Unod a sztenderd karácsonyi ajándékokat? A legkülönfélébb anyagok, könyvek, cd-k, lemezek, izgalmas lakberendezési tárgyak, valamint kézműves játékok várnak, egy kalap alatt vásárolhatsz be az egész családnak és olyan kézművesek munkáival is találkozhatsz, amikkel eddig még sehol. Ha már mindenkit kipipáltál a listádon, ülj be egy igazi téli filmre pihenésképpen! A kincskeresés fáradalmait egy finom tea és süti mellett is enyhítheted, miközben dj-k szolgáltatják a hangaláfestést. Karácsonyi slágerek kizárva!" - fogalmaz az esemény meghívója.

kari2

A Toldi Trafik mellett a WAMP, vasárnapi művészeti piacra is számíthatnak az ajándékvásárlási lázban égők, a WAMP vásár ugyanis az adventi időszakban minden hétvégén üzemel. December 13-án és 20-án az Erzsébet téri Gödör klubban 10-18 óráig lesznek nyitva. "A szokásosnál több designerrel, számos kitűnő designtermékkel, ünnepi kollekciókkal és karácsonyi vásárhangulattal várunk minden kedves WAMPolót. Designcsésze, kaleidoszkóp vagy kézzel készült bundakesztyű: reméljük, mindenki megleli a tökéletes ajándékot!" - írják meghívójukban.

December 17-én rendezik a Stylewalker Nightot, ahol este héttől éjfélig ötödik kerület dizájnboltokat, a magyar kortárs divat, lakberendezés és iparművészet világát lehet végiglátogatni. "A feldíszített Belváros, melegséget sugárzó, kicsi ajándékboltok, mézeskalács, forralt bor illat a levegőben...régmúlt időket idéző karácsonyi bevásárlás. Ezt a hangulatot szeretnénk egy kicsit visszacsempészni a december 17-i Stylewalker Nighttal a 21. századi V. kerületbe. Kiállításmegnyitók, koncertek, dj szettek, bakelit bolhapiac és még sok minden más vár rád az üzletekben" - írják MySpace oldalukon a szervezők. Az éjszakai program résztvevői a Buborék, Catwalk, Csendes, Eclectick, Eventuell, Forma, Fregoli, Front, Hungaro Ing,  Le Parfum, Mono Fashion, Pazicski Showroom, Retrock, Retrock Deluxe, Showroom Szep Szidonia.

kari1

Aki pedig nem szeretne kimozdulni otthonról, de mégis egyedi ajándékokat is szeretne, a karosszékből is intézheti a bevásárlást. Még van idő az online vásárlásra, ehhez a magyar iparművészeket tömörítő Meskát ajánljuk vagy a nemzetközi Etsyt. Utóbbinál ne felejtsék el ellenőrizni a postázás időtartamát!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2009.12.11 09:26:42zslaci

  A WAMP az olyan, mint a XAMP és egy lokális webszervert jelöl Apache kiszolgálóval MySQL adatbázis-kezelővel és természetesen PHP-val. Ez a webes "szentháromság".
  Gondoltam írjon már valaki ilyet is ide ;)

 • 2009.12.11 10:35:10Lee&a

  Zslaci, ez jólesett a vizsgaidőszak előtt. :o)))))))))

 • 2009.12.11 12:17:27ColT

  Másképp azt úgysem lehet kibírni.

 • 2009.12.11 13:06:43Void Bunkoid

  helikopter -> Akkor én meg mától nem vagyok hajlandó szjat fizetni. Meg még sokan kellene így tennünk, hátha akkor az állam rájön, hogy nincs már elég pénze "felsőoktatás" címén alkoholista munkanélkülieket kitartani, neked meg el kell menned dolgozni, ha meg akarod kapni az esti jégeredre valót.

 • 2009.12.11 13:59:24svamo

  Az Iparművészeti Múzeumban is lesz vásár december 18-19-20-án, "Kreatimm - Design elvitelre!" címmel, több mint 130 művész vesz részt.

 • 2009.12.13 20:06:30mikmaq

  A pia mindig biztos megoldás, csak kimossa a zagyadat!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta