Lakatos Márk: Bernadett volt az első hölgy, aki nem örömében sírt!

Igaz, hogy Bernadett nagyon különleges volt ebben a tekintetben, hiszen majdnem végigsírta a vele eltöltött egy hetet. Sírt az interjúk alatt, Sománál és amikor nem sírt, akkor is furcsa szomorú mosoly volt az arcán. Lassan engedett fel, látszott rajta, hogy tetszik magának az új ruhákban, de végig volt benne valami feszültség... Aztán eljött az a nap, amikor Viktorhoz mentünk és az új frizurájáról kezdtünk el beszélni.

lakatos450

Egyetlen nőies részének hosszú szőke haját tartotta, amit viszont nem kímélt, hanem folyamatos hidrogénes szőkítéssel gyakorlatilag a tövéig roncsolt!

Egybehangzó véleményünk volt Viktorral, hogy ezt a tönkretett hajat le kell vágni, mert csak így lehet újra egészséges. Elkészült az új frizura és Bernadett szeméből patakzott a könny...és másnap, gyönyörű sminkben és új ruhában a tükör előtt szintén csak elvesztett, halott hosszú hajára tudott gondolni.

Én megkérdeztem tőle, hogy az elmúlt hétből nincs semmi, amit pozitív változásnak érezne? Aztán Viktor lazán felfogta az új haját... a többit nézzék meg ma este a VIASAT3 műsorán.

Lakatos Márk a Tejben-vajban vendégbloggere, posztjait a Viasat3 támogatja. A Szeretem a testem korábbi adásai megtekinthetőek itt.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek