Fiatal tervezőtől karácsonyra: különleges cipő

Szeretnénk minél több különleges és izgalmas ajándéktippel ellátni olvasóinkat, ezért úgy gondoltuk, a legjobb lesz, ha megkérdezünk néhány fiatal magyar tervezőt, ők mivel készültek fel az ajándékvadászok támadására. Első válaszadónk Anna Zaboeva, aki a Pleasemachine (vagy teljes nevén * Pleasemachine peculiar footwear *) nevű márkát indította be tavaly.

Különleges cipőivel már találkozhatott például a WAMP-on, de kreációi olyan boltokban is megvásárolhatók Budapesten, mint a Catwalk vagy a Rododendron. A Pleasemachine egyedi, kézzel készült cipői és kiegészítői mindenesetre az interneten keresztül is beszerezhetők, és ennek köszönhetően Anna Zaboeva azzal büszkélkedhet, hogy a világ 27 országából érkeztek már vevői. Azonban fel vagyunk hatalmazva arra is, hogy biztassuk olvasóinkat, hogy keressék meg a Pleasemachine-t e-mailben vagy a facebookon keresztül, sőt, még a designer stúdióját is van lehetőség meglátogatni, hiszen egyedi darabok esetében nem árt egy kis személyes egyeztetés.

Katt a képre több ilyenért!
Katt a képre több ilyenért!

Nyilván egy-egy ilyen különleges darabnak nem indul utána az ember, ha nem tudja, hogy nagyjából mennyibe fog kerülni az ajándék. Az egyszerűség kedvéért ezért megkértük Annát, hogy ajánljon két dolgot a Pleasemachine kínálatából, amik szerinte a legmegfelelőbbek lehetnek karácsonyra. Az egyik legyen méghozzá egy néhányezer forintos darab, a másik pedig egy olyan gyöngyszem, amit annak fogunk megvenni, akire nem sajnálunk többet költeni (vagy akkor szerezhetjük be, ha többen dobnak össze egyetlen, drágább ajándék megvételére).

A szűkebb keretből gazdálkodóknak tehát a tervezőnő a fenti, nyomott mintás kézitáskát ajánlotta, ennek darabja 7.000 Ft-ért szerezhető be. Akinél viszont egy évben legalább most az egyszer nem számít a pénz, az az Ecology Book nevű sorozat csizmái közül adhat ajándékot valakinek, akit nagyon szeret. Az alábbi remekbeszabott csizma 35.000 Ft-ba kerül, és ugyanebbe az árkategóriába tartozik a széria többi darabja is.

Katt a képre több ilyenért!
Katt a képre több ilyenért!
Oszd meg másokkal is!
Mustra