OFFLINE

Kell a drága fodrász?

2009. december 4., péntek 08:12 |

Barátnőmmel mindkettőnknek frizurája van. Nem a hosszú barna hajunk végét vágatjuk félévente egyenesre, hanem évek óta rendszeresen járunk fodrászhoz vágatni és festetni. Nem divatos és drága helyekre, pedig mindketten ott kezdtük, de rájöttünk, fölösleges.

fodrasz

Én is derékig érő barna hajjal kezdtem, de semmi közünk nem volt egymáshoz, ezért az ezredfordulón elkezdtem kísérletezni.

Gyorsan levágattam állig érőre, és befestettem vörösre. Mivel paráztam a végeredményen, - húsz éve volt ugyanolyan semmilyen a hajam - elmentem egy nagyon menő és drága szalonba, egy plázában.

Nem tudok és nem is akarok hosszasan dumálni a frizurámról, vágd le olyan rövidre, fesd be olyan vörösre, amilyen szerinted nekem jó lesz, te értesz hozzá. Bevállalós vagyok, de minden reggel hajat mosok, és nem fogom beszárítani. Ideális kuncsaft vagyok, nem rinyálok. Rettenetesen drágán kaptam egy jellegtelen hajat, ami soha, de soha többet nem állt be úgy, mint kellett volna. A téglavörös sem állt túl jól, ezért egy hónap múlva már egy másik székben ültem, vidéken, egy teljesen átlagos fodrásznál. Pár ezer forintért kaptam egy tökéletes vágást és egy gyönyörű barna-szőke melírt. A hajam túlélte, én hűséges kuncsaft lettem, és kipróbáltunk legalább öt fazont és tucatnyi színt, talán csak a feketét nem, de mind jól állt.

Amikor elköltöztünk, új fodrászt kellett találnom. Nem okulva az első esetből, kikötöttem menőéknél.

A lüktető zenénél, sipítozó kurvaközönségnél eszmélhettem volna. Ott már pontosan tudtam mit akarok, rövidet és platinaszőkét. Jól sikerült, azóta is az van, de nagyon drága volt, én meg hülye. Rendszeresen megvárakoztattak, mert az elém bejegyzett celeb késett, amiért soha nem kértek elnézést, és idegesített a hangos zene, nem lehetett bent telefonon beszélni. Egy ilyen várakozás közben felálltam és eljöttem, a recepciós csaj értetlenül kérdezte mi a baj, de csak arcba röhögtem, és elhatároztam, soha többet nem megyek divatos fodrászszalonba.

Az új fodrászt a földrajz segítségével választottam ki. Hol van a legközelebbi?

Ő tökéletes, egyetlen dolog zavart nála, a Sláger rádió, de mára ez a probléma is megszűnt. Ez eddig annyira idegesített, hogy nem jártam hozzá reggel. Miközben a hidrogén szívja a fejem, jókat röhögök az újságtartóban sorakozó Kiskegyedeken, Nők Lapjákon, a nyavalygó, két szál hajukon problémázó agresszív néniken. Itt elég annyit mondanom, most legyen kicsit hosszabb, kicsit rövidebb, kicsit fehérebb és olyan lesz. Soha nem kell várnom - aki késik, azt kedvesen, de elküldik  -, és amikor a fodrászom szült, akkor sem koptatott le, lehetett hozzá házhoz menni, és nem kell havonta egy extra tízezrest fizetnem a hajamra, pont annyival olcsóbb.

Természetesen nem értékelem alul a legmenőbb fodrászok melóját egy bemutatón, vagy trendek kialakításánál, de egy mindennapi jó frizura elkészítése nem ér meg 15 000 forintot, legfeljebb a hozzáadott körítés, ami engem már nem érdekel.

Valakinek tettek már csodát a hajával menő fodrászatban?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2009.12.04 15:26:18Nünü

  "Nem a hosszú barna hajunk végét vágatjuk félévente egyenesre"

  Hehehe.
  Annának nincs is haja azon a képen, amit most néztem róla. ( http://malackaraj.blog.hu/2009/03/31/amikor_egy_no_nem_lehet_eleg_nagydarab_2 )

 • 2009.12.04 15:27:52Nünü

  sashafierce: "az en fodraszaim mindig terhesek lesznek... :)"

  Próbálkozz férfifodrásszal, állítólag azok nehezebben esnek teherbe, még ha melegek is :)

 • 2009.12.04 15:33:06Sanima

  Anna, ez a haj nem áll neked jól. Sem a színe, sem a formája. Olyan, mintha kopasz lennél.
  Bocsi, de ezzel a hajjal kár fikázni a többieket.

 • 2009.12.04 16:33:11steve007

  hol lehet megnézni Anna haját? Ő az a szőke lógómellű a cikkben?

 • 2009.12.04 17:29:28Kockásfülűnyúl

  A fodrászom még tanuló volt, amikor összejöttünk.Azóta (kb. 12 éve) volt néhány eltévelyedésem,drága és menő szalonok is többek között, de aztán mindig nála kötök ki.A város legmenőbb szalonja: jócskán megvárakoztattak, plusz a festés után a fejbőröm olyan sebes volt, h napokig neogranormonnal kellett kenegetnem.Szóval, az én fodrászom erős, középkategóriás, és ami nekem nagyon fontos, soha sem kell várnom és még kávét, sütit is kapok:))

 • 2009.12.04 18:29:52Bettie Page

  ja igen én is menő fodrászhoz jártam évekig, de soha nem lett tökéletets. aztán elmentem a legközelebbihez, ahol negyedannyiért négyszer olyan jó a hajam, és fodrászcsaj azóta a barátnőm is.

 • 2009.12.04 19:16:38ladybird

  Eszmerálda, elkérhetném én is a fodrászod elérhetőségét? :-)
  Ezer éve szívok a hajammal - göndörödésre hajlamos, vastagszálú, sokszor szinte szálanként szétálló hajam van. Ehhez képest eddig az összes fodrász olyan frizurát csinált, ami csak egyenes hajon mutat jól. Akkor lettem különösen ideges, amikor nyáron az egyik "mesterfodrász"-hoz már konkrét fotóval érkeztem, h. ilyet szeretnék, erre vágott valami egészen más frizurát,majd félig megszárította és közölte, h. majd a többi rész megszárad a napon. Én meg csak hitetlenkedve néztem rá, h. ugye ezt nem gondolta komolyan???

 • 2009.12.04 19:51:52Estella

  Szerintem ameddig valaki ki tud fizetni 6000-12000Ft-ot addig ne próbálkozzon konkrét ajánlás nélkül nagyon"gagyikkal"(annak tűnökkel).
  Személy szerint azt tapasztaltam, hogy a nagy szalonok hülye frizuráival együtt az"olcsó húsnak híg a leve"tétel is igaz.
  Az említtett csak vágóst kipróbálta egy ismerősöm és szörnyű lett!

 • 2009.12.04 21:27:37mrssolis

  Gyűlölöm a menő fodrászok szalonjait. Jártam én is ilyenekbe, de egyikben sem a menő fodrász vágta a hajamat, hanem valamelyik kollégája, és ami vérlázító, hogy a legkényesebb műveletet, nevezetesen a festést vagy melírt a legkezdőbb tanulók végzik. Akkor lett elegem az egyikből, mikor egy kb. első napját töltő szerencsétlen tanuló melírozott, párducmintás lett a hajam, és mikor szóvá tettem, még a fodrász volt megsértődve. A nagy pénzt meg elkérik a szerencsétlen kezdők munkájáért is. Akihez most járok, maximálisan alkalmazkodik az időbeosztásomhoz, bejön csak miattam szombaton, ha olyan programom van, vagy ha nem tudok máskor menni, és mindig olyan hajat vág és melíroz, amilyet szeretnék. Nekem túl drága az időm ahhoz, hogy órákat várjak egy menő szalonban, és még jó képet is vágjak hozzá, pedig én vagyok a vevő.

 • 2009.12.04 22:09:37nagymanci

  Volt nekem szuper fodrászom Pesten, aki Zsidrónál dolgozott, amikor először a kezei közé kerültem, aztán saját szalont nyitott, és mentem vele. 4 éve elköltöztem egy közepes nagyságú városba, és elhatároztam, hogy nem fogok vagyonokért a fővárosba járni menő fodrászhoz, még akkor sem, ha csak 3 havonta szükséges ezt megtennem, hanem találok én fasza fodrászt itt is.
  Nos, négy év alatt nem találtam. Egyszerűen köszönőviszonyban sincsenek a "menő" fodrászommal. Ő például sosem vett elő melírozófésűt, meg ritkítóollót, meg hajvasalót. Ezt ollóval csinálta, meg hajszárítóval, meg a 2 ügyes kezével, csak éppen sokkal tutibbra, mint vidéki kollégái, és itt most pont nem a vidékin van a hangsúly.
  Szóval tartok most a 10. fodrásznál kábé, és készülök visszamenni a régihez.

 • 2009.12.04 22:14:29nagymanci

  Ja, igen: biztosan az is számít, hogy kinek milyen a haj alapanyaga. Nekem sűrű, erős szálú, hosszú, hullámos hajam van, amivel pont nem tudnak boldogulni a fodrászok.
  Ha csak körbevágatom az alját, úgy néz ki, mint egy sátor. Lépcsőzetesre viszont nem bírják normálisan megcsinálni, mert az már bonyolult.
  Ja, és igen, valaki írta, hogy a magyar nők szőke haja sárga. Hát igen, mostanában az enyém is, de nem önszántamból, esküszöm, hanem csak ilyet tudnak a szakemberek.

 • 2009.12.04 23:51:16felhasznalo

  hair's[kul]: hehe, nem is tudtam, hogy ott ilyen menő fodrász a tulaj. Én a sógornőm révén mentem oda, mindig állat jól néz ki a haja, ezért őt kérdeztem meg, ki vágja neki.

  A fodrászcsajt Czövek Lillának hívják, fiatal, de jófej, vágás közben ugyan nem beszélget, annyira belemerül a dolgába, de nagyon ügyes. Szerintem. És ő is olyan, hogy előtte megnézte, ki vagyok, hogy öltözöm, milyen a stílusom, és úgy javasolt frizurát.

  A telszámukat kiírom ide - de ha gáz, szedjétek ki nyugodtan: 06.30.650.38.84

  Anna haja meg kurvára nem úgy néz ki, mint a linkelt képen látható frizura.

 • 2009.12.04 23:53:51hegyi virag

  az en sztorim is nagymanciehoz hasonlo.

  zsidrohoz jartam sokaig, mert csak ok tudtak a gondor hajamat kefevel ugy kiegyenesiteni (hogy az 1 hetig tartotta magat). hajasnal tanult fodraszok is a hajkiegyenistohoz nyultak, volt olyan, aki kefevel szaritotta elotte, volt olyan, aki bura ala ultetett elotte!!! nonszensz.

  videkre koltoztem es nem talaltam jo fodraszt, akivel meg lennek elegedve.
  viszont voltam a CSAK VAGAS szalonban fehervaron, miutan levagtak a hajamat, otthon talaltam meg 5 kb. 10 cm hosszu hajszalat!!!
  olcso fodrasz is lehet jo fodrasz, csak ki kell fogni.

 • 2009.12.04 23:55:18hegyi virag

  amugy szerintem nem biztositek, ha egy fodrasznak jo a frizuraja, ok sem maguknak vagjak.

 • 2009.12.05 00:18:18mrs wilkinson

  Valaki lenne olyan kedves, hogy elárulja, a Hair's[kul]ban kb. milyen összegért vágnak?

 • 2009.12.05 09:34:33bolletje

  Anna haja:

  http://malackaraj.blog.hu/2009/12/05/lelepleztuk_a_vilag_legbudosebb_elelmiszeret

 • 2009.12.05 10:14:11littlered

  Érden (nem Pesten) tudtok esetleg ajánlani valakit, aki mesterfodrász-tanítvány, és segít kitalálni, mi állna jól? Köszi, ha igen.

 • 2009.12.05 10:56:54vica78

  Szerintem nincs semmi gond Anna hajával, a színével pláne.

 • 2009.12.05 11:52:06theba

  nekem a fodrász évekig a sírással jelentett egyet,aztán levágtam magamnak a hajam,az sem volt jobb!
  én is jártam egyszer szabó imre szalonjában,ahol 10ezerért(kb 8 éve)nagyon tuti dögös,rövid hajat vágattam,ami sohasem áll be ugyanolyan jól,mint aznap délután...
  voltam bunkó fodrásznál,aki beszólt,hogy miért akarok szőkét,mert úgyse áll jól...sok keresgélés után belebotlottam egy vagány kiscsajba,aki jó értelemben vett őrült és több,mint 5 éve hozzájárok,vidéken!bármit kérhetek,az biztos,hogy olyanra vágja le és nem égeti le a hajam...eredetileg sötétbarna egyenes hajam van,de voltam már rövid kék is!
  most derékig érő szőke hajam van,és nincs se eltörve,se meggyötörve a hajam és maximum 4700-et hagyok ott melírral-szárítással!

 • 2009.12.05 12:47:22Estella

  nagymanci:

  én hajam detto hullámos, sok, egészséges.de
  egyszerűen otthon nem lehetne"lerendezni", ahogy te is írtad, csak sátor lenne belőle.
  viszont nézd a jó oldalát: egyszer kell jó fodrászt találnod, mert úgyis csak tépett félhosszú/hosszabb fazon mutat az ilyen típusú hajhoz.

  theba:

  nem akarlak megbántani mert nem tudom mi áll jól neked, de én speciel szeretem az olyan fodrászt, aki véleményt mond.sőt, azzal sincs bajom, ha azt nem gyógypedagógiásig udariaskodás szintjén teszi, hanem közli: szar!
  sokkal jobb, mint később másik tíz embertől hallani, hogy tényleg gáz.
  helyette meg lehet dumálni valami egyedit.

 • 2009.12.05 13:02:49roseee

  jó hogy írtam egy csomót és nem jelent meg...

 • 2009.12.05 13:39:59Bambano

  Lyalyly...
  Anna, ritkán nem értek veled egyet, de egyrészt a slágert kár volt belekeverni, másrészt nem szűnt meg, az utódrádiók felszívták ugyanazt a társaságot, úgyhogy ha a bumerángot utáltad, akkor a classt fogod most utálni, ha a többit, akkor meg a neofm-et. Szóval a megoldódott a sláger probléma kijelentés nem jött be.

  Más.
  Ha 15 ezerért szőke hajat csináltatsz, akkor neked nincs szép hajad. Előtte sem biztos, hogy volt, de hogy utána nincs, az tutti.

  Hajban (és minden másban) az eredeti rulez.

 • 2009.12.05 13:50:56vica78

  13:39:59 Bambano
  Teljesen más stílusú zenék mennek mindkét rádión. Meg nem mondanám, hogy Neo régen a Sláger volt.

  Más: még most is látok sok természetes színű hajjal flangáló nőt, valakinek szép, valakinek nem. Többségüknek nem, mert olyan "seszínű" a hajuk, ha érted mire gondolok. "matt" sötétbarna a halálom, ill barna és szőke közötti árnyalat szintén mattban. Az összkép a fontos, és az, hogy kinek mi áll jól. Sok embernek nem áll jól az eredeti hajszíne, hatalmasat dobna egy seszínű barnán mondjuk egy szép gesztenyebarna szín melírral (és akkor nem is változtattam sokat). Én csak akkor vagyok a természetesség híve, ha az illetőnek jól is áll az amit a természet adott neki. :))

 • 2009.12.05 17:26:09claudia25

  De jó hogy a húgom fodrász,így nekem nincs ezzel problémám.Viszont nagyon buták az emberek.Én egy nagyon elit fodrász szalonban dolgoztam ahol a festésért igen sok pénzt elkérnek na most ha fogná magát a kedves vendég és elmenne a legközelebbi fodrász szaküzletbe és megvenné a festéket negyed áron hozzá jutna.Nagy tudomány pedig nem kell ahhoz hogy valaki befesse neki.Na jó a melír és a vágás az más kérdés.De ezen lehet spórolni,szerintem

 • 2009.12.05 17:28:03claudia25

  Csak most látom milyen gyönyörűségesen áll az a ruha szerencsétlen lányon a képen."Igazán előnyős"de hát nem ez számít a haja jó.

 • 2009.12.05 18:33:55Macaroon

  Az én fodrászom most ment ki Svédországba szülni, azóta siratom. Úgy választottam a kőbányai gettó közepén, hogy a randa barna tízemeletesek aljában megláttam egy törékeny húszéves pink hajú lányt, ő volt az. Na mondom ez lesz az, ő tuti bevállalós (nem csak tépett csudahosszú lányhajat képes készrefújni)!!! És igen, az. Mindenféle aszimmetrikus rövid fazonom volt már két össze, és nem összeilleszthető színekből ami csak eszünkbe jutott. A sima vágás 1800 volt nála, 2színü festéssel együtt talán 3500...emberileg pedig végtelenül kedves, alkalmazkodó, elfogadó, toleráns, egyszerűen imádom a Mónit. Februárban jön haza a gyerekkel, akkor újra rövid hajam lesz, most bubiközeli előadás van a fejemen (tesóm szerint BB Évi és azonnal vágassam le), kezdem rettenetesen utálni. Nem, nem az ártól lesz valaki jó fodrász...

 • 2009.12.05 18:51:25Macaroon

  És igen, a rövidet a legkönnyebb elbaxni. Nekem pl. tilos: felnyírni és tilos a fülnél ilyen lelógó szálat hagyni, azt is rühellem...és kevés aki megy a te útmutatásod alapján. Volt olyan csaj, akit akkor hagytam ott, amikor beletette (volna) a piros csíkokat a festett fekete hajamba és semmi nem látszott belőle, de kifizetette a melírt a festést, mindent. És még mielőtt: de, jó anyaggal elsőre is látszik a piros a festett feketében, másodikra meg tökéletes.

 • 2009.12.05 20:57:00Selkt-Sa

  egyszer voltam plázában, 7 ropiért vágatni, soha többet. aktuális albérlet alatti pincefodrászatban 3 ropiért tökéletes végeredményt kapok, ami bármilyen hosszúra is nő meg, ugyanolyan jól kezelhető marad.

 • 2009.12.06 13:33:17liliana13

  a szőke haj csak annak áll jól, és csak annak lesz igazi, szép színe, akinek eredetileg is világos a haja.
  Másképp fölösleges erőltetni. Aki sötét hajú, az olyan típus, és ha szőkére festi, kanárisárga lesz, és az 1 mm-es növés is meglátszik. Ráadásul a drasztikus beavatkozás miatt tönkremegy.
  Nekem derékig érő, sötétbarna, fényes a hajam, (egyébként fodrász vágja és festi 2 havonta), naponta megdicsérik. A tiedet meg szokták dicsérni, Anna?

 • 2009.12.06 14:59:44rekula

  nem értem, mi ez a megsértődősdi. Nők, egymás közt, ehh... A hair's[ku:l] árai engem is érdekelnének viszont, mert nem várok tovább a fodrászomra - aki nagyon tehetséges, de sosem ér rá. Szóval, mennyi egy hosszú haj vágása, festés nélkül? Vagy van egyáltalán honlapjuk? Én nem lelem...

 • 2009.12.06 15:53:21e_e

  elnezest kell kernem, a belinkelt videon valoban nem sarga anna haja, de eskuszom, korabbi velvetes es totalcaros foton mar lattam es ott az volt.

  egerberger, szanalmas is az olyan ferfi, akinek csak hosszuhaju nore all fol.

  en egyebkent 2 olyan fodrasszal talalkoztam eddig, aki jol vagta le hajam:
  1. kovats kati, a vigszinhaz egyik fodrasza
  2. egy gabi nevu lany a toni&guybol

 • 2009.12.06 16:07:52spoilsport

  A JÓ fodrász ritka, mint a fehér holló és minden pénzt megér. És nem attól jó, hogy szuperszalonban nyiszál, mert ott a legtöbb balfék tehetségtelen lúzer.

  Egyébként, van egy népi megfigyelés, mely szerint onnan lehet, megismerni tömegben a magyar embert, hogy gáz a haja és rosszak a fogai. És még hozzátenném, sok esetben meghalt a stájlisztja.

 • 2009.12.06 16:20:15Lexie

  Ezt a cikket Zimány Linduska írta? "nekem és a barinőmnek FRIZURÁJA van! csini csajok vagyunk nem mint azok a béna nyomik akiknek hosszuú barna (brrrr) hajcsijuk van. tök menő vagyok az 5 centis, mustáryellow frizómmal. Én adok magacskámra, jeeeee"
  Anna, javasolnék egy drágább szalont mert a hajszínt elnézve a mester a legolcsóbb ukrán "Okker 013as" színnel dolgozik.Én erre nem építenék egy cikket...vagy vegyél sapkát. De ez olyan Kiszel Tüncis lett, ő se látja,h nem néz ki jól.

 • 2009.12.06 19:14:12termi

  Sziasztok!

  Nagyon aktuális nálam is fodrász kérdés.Egy Hajastól kiszabadult lányhoz jártam eddig a belvárosba, aki ügyes, de nagyon elszállt az áraival, ezért már nem akarok hozzá menni.
  Egyenes hajam van.Kellene egy jó fodrász.
  A Hairkulból Tomi számát el tudná küldeni valaki a termoszka@freemail.hu-ra!Köszöszöm előre is:
  egy jó frizurára vágyó:)

 • 2009.12.06 22:02:54hivatásos lúzer

  "Hajban (és minden másban) az eredeti rulez."

  Bírom az ilyen Nagy Igazságokat...
  Sok embernek van ún. seszínű haja (amely valamikor - még gyerekkorban - szőke volt, majd barnulni kezdett, de megrekedt valahol félúton, és amolyan szürkés-barnás-semmilyen lett). Na, ennél minden jobb. A gesztenyebarna és a mézszőke főleg (az már bőr- és szemszíntől meg efféléktől függ, hogy melyik.)

  Ez a másik: "A jó nő az ott kezdődik, hogy hosszú haja van."

  Szerintem ők rövid hajjal is gyönyörűek:
  http://www.hollywood-celebrity-pictures.com/Celebrities/Halle-Berry/Halle-Berry-2.JPG

  http://www.101lifestyle.com/images/celebs/janine_turner/janineturnerpics-012.jpg

 • 2009.12.07 08:54:56Koczy

  Én azóta nem járok fodrászhoz, mióta egy nagyon menő fodrász (mindenféle világversenyekkel a háta mögött)szőke helyett vöröset csinált nekem.

  Mondtam neki, hogy valami szőkés árnyalatot szeretnék, de ne olyan világosat. Erre csinált nekem ilyen "perzsacica-vörös-színű" -t. Én mondtam, hogy ez nem szőke, de ő váltig állította, hogy az. 12 ezerért...

  Utána elmentem egy másikhoz, akinél vágattam is, csinált nekem olyan egyenes frizurát, ami csak úgy nézett ki jól, ahogy ő megcsinálta, és mivel nekem göndör a hajam, két nap után össze is ugrott. Mellesleg a színe még mindig nem lett szőke, hanem valami érdekes flip-flop árnyalat, ami minden nézetből más színűnek hatott. 13 ezerért...

  Ekkor mondtam, hogy végeztem a fodrászokkal.

  Bementem az első utamba eső drogériába, kiválasztottam egy színt, ami tetszik, és otthon rákentem a hajamra. Láss csodát fél óra múlva már szőke voltam. 900 ft...

  Azóta is én magam fodrászkodom otthon,(bár már nagyon kiszőkültem az évek során- mindig világosabbat akartam)saját magam festem (pedig váll alá ér a hajam)és vágok le a végéből.
  Így tudom, hogy ha elcseszem, csak magamat hibázatthatom, és nem kerül súlyos tízezrekbe.

 • 2009.12.07 09:05:02rekula

  e_e:
  ha a Gabi még mindig ott van a T and Guynál, akkor hozzá tényleg érdemes menni. Nekem évekkel ezelőtt volt ő a fodrászom, és tökéletesen vág, nagyon tehetséges!

 • 2009.12.07 09:28:36Sünfi

  Agyrém, milyen összegeket olvasok itt-ott.

  Én egy időben jártam Zsidróhoz. Mondanom sem kell, nem voltam elég neves, hogy akár csak megpillanthassam is a szalonban:-) mindig egy tanítvány csinálta a hajam - és én azt hittem jól! MÍg meg nem látta a barátnőm mamája, aki akkor már huszonéve fodrász volt. Az iszonyat volt a legenyhébb kifejezése. Az mondta, a tőnél a festék elfolyt és minek a sötétszőke hajamra 20 perc hidrogén, hogy fehér legyen a melírcsík?!
  Bekentem sötétbarna festékkel. Vagy fél évig sötétbarna voltam. Rettenetesen állt, de legalább szép szín volt.

  Nekiláttam fodrászt keresni. A lány, akihez eljutottam, ugyanolyan természetes hajszínnel rendelkezik, mint én. Hogy visszamelírozza a hajamat, kiszívatott a sajátjából 1 tincset hidrogénnel, majd befestette sötétbarnára és visszaszívatta szőkére. Ezt megtette értem, hogy ne essen le a hajam!
  10 éve hozzá járok, a festésem egy álom! És szép a hajam, nem ég el a vége. Festés,vágás-szárításért adok borravalóval 5 ezret. (Pesttől 10 km, egyébként)
  Évente 2 átvágatom a hajam egy másik fodrásszal, mert annak a vágás nagyon megy, Pesten, mosát nélkül, szárazon 1500ért. Ha mosatném, vagy be kéne vizezni, külön kéne fizetnem a mosónak! Peeeersze.

 • 2009.12.07 10:10:33felhasznalo

  @termi: a telszám, amit fentebb írtam, az üzlet telefonszáma, nem Lilláé. Tehát, azt nyugodtan hívhatod.

  Árak: nekem a váll alá bőven érő hajamat vágták rövidre mosással, szárítással együtt ötezer valamennyiért.

 • 2009.12.07 16:48:49ladybird

  felhasználó, Lilla sajnos már nem dolgozik a Hairskoolnál, most kérdeztem rá. :-( Vajon a többiek milyenek? Még Hajnit ajánlották most a telefonban.

 • 2009.12.07 16:50:24Az MSzP szavazói maffia kezébe juttatták Magyaro-t

  "hanem évek óta rendszeresen járunk fodrászhoz vágatni és festetni"

  éjjen a kopaszodás és a bőrrák

 • 2009.12.07 22:58:24kihanemén

  péter annának javasolnám, hogy költsön logopédusra is, ne csak fodrászra...

 • 2009.12.08 12:20:03akárki

  Nekem megérte kiadni sok pénzt. Szabados Iréne tökéletesre vágja a hajamat, érti mit akarok, nem cseszi el. Ráadásul úgy nő, hogy nem esik össze három hét után, amit máshol tapasztaltam. Ha éppen nem megyek fél évig akkor is fasza a frizurám. Annyi a probléma vele, h bár gyosan vág, de imád beszélni, így mindig csúszás van, de belefér, ha már tudom, mire számítsak.

 • 2009.12.08 13:32:32királykisasszony

  Egyetértek a szerzővel, csak esetemben a Danubiust a Neo váltotta :)

  Én a vidéki nagyváros sztárfodrásza (nagypofa, akararosság és alkoholizmus, a végére totál lerobbant)
  a kisváros sztárfodrásza (igen veszélyes a maga nemében, hiszen csak mímeli az allűröket, nem tehet mást) és végül a
  kisvárosi egyszerű és nagyszerű fodrászat
  fokokat jártam végig.

 • 2009.12.08 20:38:42termi

  @felhasznlo köszi!Én is bejelentkeztem,Hajnihoz sikerült.Ő jó lehet?Vagy azért ajánják őt, mert a legrosszabb és ő ér rá?
  Kérlek válaszoljatok,hogy el merjek -e menni vagy mindenképpen csak Tomihoz érdemes?

 • 2010.01.02 11:58:46sunnybird

  Sziasztok!

  Én is Czövek Lilla vendége vagyok, bátran ajánlom Nektek, hiszen nagyon precíz ,igazi tehetség mindig OLYAN hajat vág AMIT KÉREK,itt teszem hozzá, hogy ez a legtöbb fodrásznak nem sikerül, mert csak a saját elképzelése után vág.


  Én kifejezetten szeretem, hogy nem nyomja a hülyeséget vágás közben ,mint sokan mások, hiszen így én is relaxálok közben.Sok fodrász túlzásba viszi a felesleges dumát és jó pofit.

  Muszáj megemlítenem a hajmosoás közbeni fejmasszázsát , több vendégétől is hallottam, hogy ez egy plussz még Lillától, kikapcsol teljesen:)

  Tudom, h nem dolgozik már a Hairschoolban,de az elérhetősége:
  lyllac@freemail.hu
  illetve:0620/9521542

 • 2010.01.02 13:12:01nukleotid

  Most ez a Péter Anna már mindenhol ott lesz?

  Volt a totalcarnál...indexnél riporter, most meg velvetnél "újságíró"

  Ahol én dolgozok,onnét kirúgják azokat az embereket,akik nem válnak be...nem rakják át más területre

 • 2010.12.13 20:11:33trespetite

  Nehéz jó fodrászt találni. Nekem szerencsére olyan különösebben drasztikus élményeim még nem voltak, hogy sapkát kelljen húznom utána.Gyorsan le is kopogom..XD
  Bár azokat se nagyon értem akik elmennek fodrászhoz, de tulajdonképpen egy milliméternyi vágástól már hisztérikus rohamot kap, meg semmit nem enged szinte...utána rohan újra megmosni..Szerintem ennyi erővel fölösleges fodrászhoz menni, de nyilván mindenkinek szíve joga. Én mindenesetre szeretem ha a fodrász jól beállítja ahogy én sose tudom.

  A napi hajmosást meg éppígy nem értem..Én is rendszeresen mosom, sőt volt nekem is egy rövid időszakom mikor mindennap, de egyre gyorsabban zsírosodott tőle.. Szóval szerintem minél több samponnal meg egyéb cuccal kenjük a hajunkat annál jobban ártunk vele.

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta