OFFLINE

Köttessen sapkát bérnagyival!

2009. december 2., szerda 13:36

A Grannies Inc. egy kisebb csoportnyi nagymamát foglal magába, akik arra vállalkoztak, hogy mindenkinek megkössék álmai sapkáját. Hatezer forintért cserébe a kötésben profi hölgyek elkészítik az általunk megtervezett fejfedőket, amikhez választhatunk díszítésként pompont vagy akár fülvédőt is.

sapka450

Csupán méretünket kell megadnunk, és már tervezhetjük is az álomsapkát, amely 100 százalékos gyapjúfonálból készül. Egyelőre kétféle típusból választhatunk. Tervezhetünk fejresimulósat, de bő fazonút is. Ez utóbbihoz extraként csupán pompon jár, hiszen a szűk verzióhoz illik igazán a fülvédő.

A cég alapítója, Katie Mowat miután már száz különböző stílusú, színű és anyagú sapkája gyűlt össze, ráeszmélt: sapkafüggő lett. A legnagyobb problémát azonban az okozta számára, hogy az öltözékéhez tökéletesen illő fejfedőt találjon. Azonban amikor a hírességek között is – lásd Cameron Diaz és Julia Roberts – kitört a kötési láz, rájött, az a legegyszerűbb és a leggazdaságosabb, ha saját magának készíti el a sapkáit.

Ezt az ötletet fejlesztette tovább a honlap gondolatával, mellyel az emberek kreativitását és tulajdonképpen a kötni nem tudását szeretné kiaknázni. Véleménye szerint valójában mindenki egy divattervező gyermeke, és így könnyedén tervezhetünk magunknak vagy éppen szeretteinknek fejfedőt. Azonban a megvalósítását inkább bízzuk a profikra.

sapka451

A profikról, vagyis a nagyikról egyébként részletest leírást is találunk az oldalon, beszámolnak a kötés melletti – hiszen ez az alap - hobbijaikról, arról, kinek hány unokája van, és mennyire tudja őket elviselni. Eilen nagyiról megtudhattuk, hogy nem csak utálja, egyenesen ki nem állhatja a kókuszdiót, Sarah nagyiról – aki igazából nem nagymama, hanem nagynéni – pedig kiderült, a legnagyobb kötési teljesítménye egy intarzia-mintás pulóver volt, melyet mire elkészített, kiment a divatból.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta