OFFLINE

Agyness Deyn fura goth lett

2009. december 2., szerda 07:53

Agyness-Deyn

A csodálatos Agyness Deyn múlt héten két egészen elképesztő összeállítással jelentkezett. A jobboldali nagy képen az Újhold New York-i premierjén tömött frufruval látható, goth stílus ihlette felszerelésben, amely - bár tökéletesen illik egy vámpírfilmhez - mégis szokatlan a fiús öltözetéről híres modelltől.

A bal oldali képen pedig a New York-i Marc Jacobs boltban próbál éppen cipőt egy szál harisnyában és vicces telefonos pólóban.

Mi a véleménye a brit modell két különböző, ám számunkra tetszetősen agyament összállításáról? Jól teszi Agyness Deyn, ha viccesen öltözik vagy inkább mégsem?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta