OFFLINE

A nap kedvence: retikül párducból

2009. december 1., kedd 15:25

Pár hónapja sincs, hogy felfordult gyomorral nézegethettük a kitömött macskából készült kézitáskát, és már meg is érkezett a méltó válasz. A kristályjaguár lejátssza a táskaállatokat a színpadról. A szezon egyik legszebb kiegészítője következik, már novemberben.

parduc ridikul 001

A Judith Leiber kézzel telekristályozott retikülje pontosan 6.432,28 euróért (kb. másfél millió forintért) vásárolható meg a net-a-porter.com-on. Ez az egy baja van, mert gyönyörű tárgy, feldobja a legegyszerűbb ruhát, cipőt is.

parduc ridikul 002

Judith Leiber nem csak jaguár témában utazik, de a többi tematikus kristálytáskája már inkább ízléstelenül sok, mint szexis. Talán még a kígyósban van fantázia, és a pink kismadár aranyos.

parduc ridikul 003

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2009.12.01 16:39:56bájron

  Mit értesz azon december 1-én, hogy "már novemberben"? Amúgy jó kis cicus. Határozottan a legjobb a többi retikül mellett.

 • 2009.12.01 17:28:26bice boca

  hát nem az ízlésem, sajnálom a viselőket, mert a hozzáöltözés még költségesebb.

 • 2009.12.01 18:00:15raquel.zimmermannn

  Ezek a retikülök már eléggé lejárt lemezek. De hát mit várhatunk egy divatban képzetlen személytől, már bocsánat. :-)

 • 2009.12.01 18:02:50bájron

  Ugyan már! Az veszi meg ezt kiegészítőnek, aki már fel van öltözve, és nem gond neki még ennyit kidobni valami kis dekorra. Vagy, ahogy képen látszik: ilyen költséges cucchoz elég egy olcsó lepecet viselni. Lepedő + textilfesték, és lényegében meg is van.

 • 2009.12.05 21:17:03Selkt-Sa

  judith leibert már a szex és nyújorkban is kifikázták...

  ízléstelenül és gusztustalanul waspnak öltözött white trashnek néz ki.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta