Lady Gaga megdöntötte a válltömés világrekordját

Lassan már kezdem elveszteni a fonalat, hogy már hányadszorra posztolunk a válltömésről. Az biztos, hogy a legutóbb hétfőn került elő a téma, amikor egy videós posztban azt ajánlottuk, hogy ha nincs jobb ötlete, készítsen saját kezűleg karácsonyi ajándékot válltöméssel. Hogy a kérdéses klipet Lady Gaga is megnézte-e, azt nem tudjuk, az viszont elég valószínű, hogy ő (=stylistja) szintén otthon fusizva fércelte össze a mai poszt fotóin látható a bizarr jelmezt.

Amit egyébként az énekesnő ahhoz vett fel, hogy új lemezét egy lemezboltban dedikálja. Kíváncsian várjuk egyébként, hogy fog kinézni egy ilyen dedikálás, amikor az mp3-letöltések végleg kiszorítják majd az igazi boltban árult CD-ket. Mindenesetre első látásra úgy tűnik, mintha az a szék háttámlája lenne, ami esetleg beleakadt Lady Gaga felsőjébe (lásd még: elfelejtette kivenni a vállfát, stb.). De nem, az állva készült fotókról egyértelmű, hogy a fejtetőig érő gallér-válltömés a zakó részét képezi és ez az egész direkt ilyen.

Én bírom Lady Gagát, ezért azt feltételezem róla, hogy ezzel az öltözékkel azokat szerette volna kifigurázni, akik túlságosan rámozdulnak az éppen aktuális trendekre. Hiszen jelenleg mi sem menőbb a válltömésnél, de azért mindennek van határa, és ennyi válltömés már mégis inkább nevetséges, mint menő.

Szóval egy olvasata ennek a rendkívüli esetnek, hogy Lady Gaga ezzel a zakóval azt mondta, hogy "ilyen hülyén néznek ki a divat áldozatai, akik ész nélkül majmolják a trendeket". A helyzetet ön biztos másképp értékeli - kérjük, ne legyen rest, hanem írja meg egy kommentben, önnek mi villant át az agyán Lady Gaga tornyosuló válltömései láttán. Hátha okosabbak leszünk.

Oszd meg másokkal is!
Mustra