OFFLINE

Rohanjon rohamosztagos surranóban!

2009. november 29., vasárnap 15:35

Az Adidas a Star Wars fanatikusok számára készített egy kollekciót, írja a Kicks On Fire. A cipők csak karácsony után, 2010 januárjában kerülnek boltokba, így azokat egyelőre csak részleteiben, gyári kémfotókon nézhetjük meg, de szerencsére azt már most is láthatjuk, hogy ez a cipő- és ruhakollekció lényegesen eltér a korábban megjelent Csillagok háborúja ihlette daraboktól. A tervezők ugyanis nem leutánozni akarták a szereplők által viselt darabokat, nem a képükkel díszítik azokat, hanem csupán a rájuk emlékeztető motivumokat használták.

Kattintson az Adidas Star Wars kollekciójáért!

A rohamosztagosok esetében ez fekete-fehér színkombinációt jelent, a cipő nyelvén természetesen ott díszeleg egy a rohamosztagos sisak, és a biztonság kedvéért feltüntették a Stormtrooper feliratot is.

Képaláírás

Saját típust kapott Darth Vader, természetesen a cipő teljesen fekete, a filmtörténelem emblematikus sisakjára pedig a lakkos felületek emlékeztetnek.

Darth Vader cipője

Luke Skywalker előtt narancssárga edzőcipővel tisztelegnek, melyet az első Halálcsillag elpusztításakor viselt ugyanolyan színű kezeslábas ihletett.

Luke Skywalker cipője

A kollekció egyik legviccesebb darabja Han Solo gyöngyház színű cipője. A tervezők itt azért teljesen biztosra mentek, feliratok helyett képekkel díszítették a Harrison Ford által megformált karakter lábbelijét.

Han Solo cipője

Az Adidas a lányokra is gondolt, és Leia hercegnő nevével fémjelzett cipőt is alkotott. A sötétbordó-arany színkombinációjú, velúrból és lakkból készült lábbelit a hercegnő rabszolgaként viselt ruhájából tervezték, ami érthető, hiszen az általa egyébként leggyakrabban viselt fehér már foglalt.

Leia hercegnő cipője

Yoda mester - aki egyébként az egyetlen volt, aki nem viselt a filmben lábbelit - cipőjével mentek a legbiztosabbra, a barna-zöld természetesen a jedi bőrszínére és ruhája színére utal, azonban a stílusa más, mint a többi szereplőé, mivel kevésbé számít sportosnak.

Yoda mester cipője

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta