A kommentelők mégsem tépték szét eléggé a meghízott modell lelkét

November elején adtunk hírt arról, hogy Gemma Ward ausztrál modellt annyira megviselték a korábbihoz képest kiterjedtebb testalkatát bíráló hozzászólások, hogy inkább továbbra is távol tartja magát a kifutótól. A 22 éves modell a West Australiannak cáfolta az ügynöke által tolmácsolt visszavonulást, mint mondta, a rajongói megnyugodhatnak, jövőre nemcsak a kifutóra tér vissza, de színésznőként is kipróbálja magát - írja a New York Magazine.

gemma451

A jelenleg New Yorkban élő modell édesanyja is megszólalt a lapnak, ahol végre elmondhatta, rendkívül büszke lányára, amiért 22 évesen ennyit dolgozik. "Az elmúlt években tele volt problémákkal, de most végre azzal tölti az idejét, amit szeret" - mondta a West Australiannak a büszke édesanya. Ward anyjának szavaiból az is kivehető, lánya azon gondolkodik, hogy miután elvégezte a színjátszó iskolát, felvételizik a Yale-re, ahol egy három éves képzést végezne el.

20080306 hjk g90 678

Ward lassan két éve, 2008 januárjában lépett le a kifutóról, amibe valószínűleg közeli barátja, Heath Ledger halála is belejátszott. A modellt 14 éves korában fedezték fel, ezt követően olyan divatházak ruháit mutathatta be, mint a Prada, a Gucci vagy a Versace. Gemma Ward összesen 24 Vogue-címlapot tudhat magáénak. Az is elképzelhető, hogy Ward visszatérését követően nemcsak a kifutón és a színpadon, de a Frost French kampányának arcaként is bemutatkozik, ugyanis a tervezők, Sadie Frost és Jemima French örömmel kérnék fel a feladatra, csak egy kívánságuk lenne: ne fogyjon le.

Oszd meg másokkal is!
Mustra