OFFLINE

Lindsay Lohan nem hagy fel a divattervezéssel

2009. november 20., péntek 09:16 |

204133 007
Lindsay Lohan az Ungaro bemutatón

Bár a részben a színésznő nevével fémjelzett Ungaro-kollekció kész katasztrófa volt, mind a szakújságírók és más szakmabeliek, mind a laikusok szerint, a saját legginseket is piacra dobó celeb egyelőre nem kíván felhagyni a divattervezéssel.

Sőt!

Az Access Hollywood információi szerint Lohan most Pascal Mouawad ékszerésszel állt össze. „Pascal és én együtt dolgozunk. Az egyik barátom - aki a bebe tulajdonosa – szintén érintett az ügyben. Egy kollekciót tervezünk a cég számára, és emellett még más dolgokkal is foglalkozunk” – nyilatkozta Lohan az egyelőre kissé ködösnek tűnő tervekről.

Maradjon Lindsay Lohan a divatszakmában?

 • 13
  Szerintem nagyon ügyes
 • 29
  Drukkolok neki, hátha összejön
 • 16
  Inkább színészkedjen
 • 132
  Inkább ne csináljon semmit
 • 55
  Nem érdekel

Lohan a csúnya bukás ellenére természetesen tovább dolgozik az új Ungaro kollekción, ami várhatóan januárban debütál majd. A színésznő állítása szerint ügyel arra, hogy addig is fejlessze tudását. Amire egyébként óriási szüksége lesz, ugyanis a divatházat alapító, ám azóta nyugdíjba vonult tervező sem illette őt túl kedves szavakkal. „Szörnyű volt ez az együttműködés. Dühös vagyok, de nincs mit tenni. Már semmi közöm nincs ehhez a divatházhoz” – nyilatkozta Emanuel Ungaro egy lisszaboni filmfesztiválon. Egy bennfentes információi szerint egyébként Lohan egy fillért sem kapott a kollekció megalkotásáért, csupán ingyen ruhákat kap. Állítólag még a Párizsba szóló repülőjegyét is saját zsebből fizette – írja a LimeLife.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta