A durva kommentek után nem tér vissza a meghízott modell

Tudjuk mi azt nagyon jól, hogy a hozzászólások mélyen érintik az ember lelkét, és bár mi még mindig írunk a Velvetre, Gemma Ward ausztrál modell egyetlen kommenthadjárat után feladta. A fénykorát 2004. és 2007. között élő modellt a 22. születésnapján fotózták le New Yorkban. Nem telt el sok idő, a képek felkerültek az egyik legismertebb nemzetközi divatblogger, Brian Boy oldalára, aki rögtön fel is vetette azt a kérdést, hogy olvasói szívesen látnák-e a túlsúlyos modellek között Wardot.

Itt szabadult el a pokol, és a leopárdmintás kabátban, rövidnadrágban lefotózott egykor anorexiás modell kapott hideget-meleget. A poszt megjelenése után nem sokkal jelentkezett Ward Viviens modellügynökségbeli szóvivője, aki elmondta, hogy a jelenleg New Yorkban élő ausztrál származású modell egyáltalán nem tervezi, hogy a közeljövőben visszatér a divatvilágba.

gemma451

Gemma Ward lassan két éve, 2008 januárjában lépett le a kifutóról, ebbe valószínűleg közrejátszott jó barátja, Heath Ledger halála is. A Daily Telegraph szerint jót tett Wardnak a néhány pluszkiló, mivel az - egyébként elűzendőnek ítéltetett - anorexiás összképet felváltotta az egészséges testkép, különleges arcformáján pedig mit sem változtat az a kevés fölösleg. Ward korábban olyan divatházak ruháiban lépett a kifutóra, mint a Prada, a Gucci vagy a Valentino.

Oszd meg másokkal is!
Mustra