OFFLINE

Carter doki felesége volt, divatikon lesz

2009. november 8., vasárnap 08:35

Thandie Newton arca a szélesebb közönség számára akkor vált igazán ismertté, amikor a zimbabwei felmenőkkel is rendelkező angol színésznő két éven keresztül Carter doki szerelmét, majd feleségét játszotta a Vészhelyzetben. Közben-utána a hölgy bíztató mozikarrierbe kezdett, olyan filmekkel, mint a Mission: Impossible II vagy az Ütközések.

Legközelebb a 2012 című katasztrófa-sci-fiben láthatjuk majd, és ennek premierjén jelent meg Newton a fent látható ruhában. A nagy, növényi mintákkal dekorált, fekete-fehér ruhát Prabal Gurung tervezte a jövő nyárra, akinek remekbeszabott kreációiból egyre több celeb válogat magának az utóbbi időben.

De Newton nem csak Prabal Gurung ruháiban néz ki fantasztikusan. Szinte hihetetlen, de még egyszer sem írtunk róla, így aztán most a színésznőt választottam a hét elképesztően öltözködő celebjének.

Thandie Newton mindig ragyog, mindig más és mindig gyönyörű. Ő az a típus, aki könnyedén izgalmas tud maradni anélkül, hogy túlzásokba esne. Nem ijed meg a formáktól és a színektől, de természetes szépségét mindig csak a megfelelő mennyiségű díszítéssel egészíti ki.

De az áradozást most már folytassa ön a kommentekben - ha inspirációra van szüksége, lapozza végig a galériát!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta