Lady Gaga eldugta a köldökét

gagakoldok2

És már megint, és még mindig Lady Gaga. Az énekesnő a tegnapelőtt az oldalt látható ledér összeállításban indult bulizni.

Most sem okoz csalódást rajongóinak: egy szál bugyi-melltartó van csak rajta, illetve afölött egy adag átlátszó fekete csipke, hogy olyan legyen, mintha lenne rajta valami, miközben (a parókától eltekintve) gyakorlatilag meztelen.

Az embernek azonban egyszer csak azon akad meg a szeme, hogy mintha hiányozna a fotóról Lady Gaga köldöke. Hogy is van ez?

A megoldás csak az lehet, hogy az énekesnő mégse meztelen a csipke alatt, hanem a bugyi és a melltartó között egy testszínű body rejti a köldökét. Talán azt szerette volna elérni ezzel a szereléssel, hogy megint olyan találgatások kapjanak lábra, mint amikor a rajongók péniszt véltek felfedezni imádottjuk fehérneműjében. Annyi biztos, hogy itt még egyértelműen megvolt Lady Gaga köldöke:

gagakoldok4

Mindenesetre úgy tűnik, hogy az énekesnő jelenleg csipkehetet tart. Hétfőn azonban nem a testét borította ezzel az anyaggal, hanem a fejére húzott fel belőle egy adagot.

ladygaga
Oszd meg másokkal is!
Mustra