OFFLINE

Lady Gaga dekoltázsa Hello Kittykből buggyan elő

2009. november 3., kedd 14:43

Lady Gaga úgy döntött, hogy méltó módon ünnepli meg Hello Kitty 35. születésnapját, valamint persze önnön csodálatosságát. The Fame című albumának gyűjtői kiadásához ugyanis egy egész fotósorozat készült róla a szájnélküli, masnis macska közreműködésével, valamint némi Marilyn Monroe utánérzéssel. Az egyik képen az extravagáns öltözékeiről híres énekesnő egy Hello Kitty plüssjátékokból készült ruhában ül egy trónuson, és az összhatás érdekében még a szemét is felnagyították, hogy jobban hasonlítson a Sanrio cég legnagyobb bevételt hozó figurájához. Igaz, ha elég merészek lettek volna, az utómunkálatok során még a híresség száját is eltüntetik, hiszen ez az egyik legjellemzőbb vonása a cukiságmániások egyik szent állatának.

lady-gaga-hk3

Egy másik fotón, ami egy szentképet idéz, a szinte védjegyévé vált póthajból készült masni helyett egy Hello Kitty-féle vörös masni díszeleg a fején. A harmadik képen Lady Gaga többek közt egy szegecsekkel kivert bőrmellényt, valamint egy macskafejekkel díszített magas sarkú cipőt visel, majd a negyedik fotón a Marilyn Monroe-ra hajazó énekesnő legintimebb tájékát egy Hello Kitty tárca fedi. A fotókat egyébként Markus Klinko és Indran jegyezi, és Lady Gaga messzemenően túlszárnyalta az összes külföldi és honi celebet, akik vállaltan rajongói a nagyfejű macskának.

BGCDLG03SET

A Fame Monsternek keresztelt gyűjtői kiadás pólóval illetve anélkül is kapható változatában természetesen sok különleges holmit helyeztek el az album és a nyolc új szám mellett. Ilyen például az énekesnő egy-egy hajtincse, amit az általa eddig felhasznált póthajak mennyiségét látva biztos nem lesz megterhelő összegyűjteni. És ki tudja, talán ötven év múlva az egyik tincs olyan szép összegért cserél majd gazdát, mint Elvis Presley egyik fürtje. Emellett a kiadványban található 3D szemüveg, kirakós, poszterek, Lady Gaga papírfigurák és a kiadványnak van még egy divatos vonatkozása. A szimpla verzió borítójának fotóit sem akárki, hanem a Dior férfi vonalának egykori vezető tervezője, Hedi Slimane készítette.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta