Hajból készült ékszerek a szürke hétfő reggelekre

haj250

Szintetikus hajból készít ékszereket a Grau Wal cég. A szőke, vörös és barna hajszínű karkötőket, nyakláncokat, melyek végei természetesen aranyból készülnek, 110 dollárért lehet megvásárolni, ami kb. húszezer forint. A céget Eve Cahill és Anna Rybakov dizájnerek alapították idén februárban, miután barátaik az egyetem elvégzése után arra biztatták őket, hogy ne csak saját maguk számára készítsenek kiegészítőket.

Szerintük alkotásaik, melyeket egyébként egyszerűen hajlakkal tartósítanak, különösen érdekesek és egyúttal csodálatosan morbidak. Azt mondják továbbá, hogy kicsit szentimentálisak, de ugyanakkor nosztalgikus elemek szintén fellelhetők bennük. Ráadásul a kinézet mellett az is különlegessé teszi a darabokat, hogy kézzel készültek, és így mindegyik egyedi. A két tervező szerint számukra az ékszertervezés ad lehetőséget arra, hogy úgy használjanak különleges anyagokat, hogy a végterméket az átlagemberek is fel merjék venni.

haj450

Ön viselné-e az ékszereket?

Mondjuk, az nem kérdés, hogy Lady Gaga viselné-e, hiszen ő műhajból készített masnival is képes a nyilvánosság elé állni - és esetében ez tulajdonképpen visszafogott megmozdulásnak számít -, arra azonban kíváncsiak vagyunk, olvasóink mit szólnak a nem feltétlenül hétköznapi darabokhoz.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek