OFFLINE

Hajból készült ékszerek a szürke hétfő reggelekre

2009. november 2., hétfő 08:51 |

haj250

Szintetikus hajból készít ékszereket a Grau Wal cég. A szőke, vörös és barna hajszínű karkötőket, nyakláncokat, melyek végei természetesen aranyból készülnek, 110 dollárért lehet megvásárolni, ami kb. húszezer forint. A céget Eve Cahill és Anna Rybakov dizájnerek alapították idén februárban, miután barátaik az egyetem elvégzése után arra biztatták őket, hogy ne csak saját maguk számára készítsenek kiegészítőket.

Szerintük alkotásaik, melyeket egyébként egyszerűen hajlakkal tartósítanak, különösen érdekesek és egyúttal csodálatosan morbidak. Azt mondják továbbá, hogy kicsit szentimentálisak, de ugyanakkor nosztalgikus elemek szintén fellelhetők bennük. Ráadásul a kinézet mellett az is különlegessé teszi a darabokat, hogy kézzel készültek, és így mindegyik egyedi. A két tervező szerint számukra az ékszertervezés ad lehetőséget arra, hogy úgy használjanak különleges anyagokat, hogy a végterméket az átlagemberek is fel merjék venni.

haj450

Ön viselné-e az ékszereket?

  • 33
    Igen, mindig is ilyet szerettem volna
  • 174
    Nem, soha fel nem venném
  • 35
    Nem tudom

Mondjuk, az nem kérdés, hogy Lady Gaga viselné-e, hiszen ő műhajból készített masnival is képes a nyilvánosság elé állni - és esetében ez tulajdonképpen visszafogott megmozdulásnak számít -, arra azonban kíváncsiak vagyunk, olvasóink mit szólnak a nem feltétlenül hétköznapi darabokhoz.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta