OFFLINE

Melltartó, melltartás nélkül

2009. október 31., szombat 19:17 |

Az Agent Provocateur sosem készített nagyis bugyikat, vagy sportmelltartókat. Kicsit retrós, szexi, bájos és provokatív fehérneműket árulnak. De eddig még ők sem tudták a cukit ilyen közel vinni a dögöshöz.

agent 001

Aktuális kollekciójukban (ismét) a mellbimbó került előtérbe. Melltartó szavunk nem igazán fedi ezeknek a daraboknak a lényegét. A mellékszer, vagy a cicimasni sokkal közelebb jár a megoldáshoz. A kis szettnek természetesen nem alaptartozéka a bimbódísz, mielőtt azt hinnék.

Persze, láttunk már hasonló terméket máshol, de ezeknél a játékszereknél nagyon fontos a kidolgozás, egy szép részlet (itt a túlméretezett masnik), és az egyensúly (a bugyi nagyon visszafogott). Így akár a kényesebb fajta célközönség is értékeli a klasszikus Marylin melltartót, és nem elröhögi magát a privát jelmezbálon.

A kollekció többi, új darabja is ezt a játékot űzi, a kukucskálós, és a kimondottan babás hangulatú a másik két kedvencem, itt mindet megnézheti, és vásárolhat is belőlük. Az árak durvák, 100-150 dollár a móka.

agent 002

Talán nem meglepő, de a cég egyik alapítója Joseph Corré, a szabadszájú, punk ruhatervező, Vivienne Westwood és a Sex Pistols korabeli menedzsere, Malcolm McLaren fia. De ez a kis ékszer a biztosítótűkkel mindent elárul.

agent 003

Hordanának anyaghiányos melltartót?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta