Ki viseli jobban ugyanazt a kiegészítőt?

Már több alkalommal is bemutattuk, milyen az, ha két híresség ugyanazt a ruhát veszi fel, viszonylag rövid időn belül. Ezúttal azonban nem a ruhákat, hanem a kiegészítőket és cipőket vesszük szemügyre. Bár kevésbé feltűnő az egyezés, de az olyan egyedi darabok mellett, mint például Klum és Perry száj alakú táskájánál, nem lehet szó nélkül elmenni.

Katy Perry - Heidi Klum

Ki viseli jobban?

Heidi Klum száj alakú táskájáról még áprilisban megemlékeztünk, amikor a szupermodell Beverly Hills egyik legforgalmasabb bevásárlóutcájában vett részt egy fotózáson. Ez a darab valószínűleg megtetszett a sokak stílusát másoló Katy Perry-nek is, aki a kiegészítő kihangsúlyozása kedvéért kék ruhát választott háttérnek.

Katy Perry és Heidi Klum
Katy Perry és Heidi Klum

Olivia Wilde - Jordana Brewster

Ki viseli jobban?

A Maxim által az idei év legszexisebb nőjének választott Olivia Wilde és a szintén ezen a listán a kilencedik helyre beérkező Jordana Brewster – aki a Halálos iramban alakítja Vin Diesel húgát – szexszimbólum státuszához képest meglepően visszafogott stílust képvisel. A bézs színű szandálhoz mindketten légies ruhát választottak, csupán Brewster egy picivel kevesebbet takar el a dekoltázsából. Még szerencse, hogy ezúttal a cipő viselését kell figyelembe venni.

Olivia Wilde és Jordana Brewster
Olivia Wilde és Jordana Brewster

Megan Fox - Nicollette Sheridan

Ki viseli jobban?

A Született feleségek című sorozatból kiírt Nicollette Sheridan és az egyelőre kínai piacos Angelina Jolie-klón, vagyis Megan Fox még tavasszal, egy hónap különbséggel viselt egyforma szandált, és bár színben különbözőek, azért mindenképpen kíváncsiak lennénk, melyik színésznőnek áll jobb miniruhával megerősített pántos tűsarkú.

Megan Fox és Nicollette Sheridan
Megan Fox és Nicollette Sheridan
Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek