OFFLINE

Akasszon falára nosztalgikusan szexi zombilányokat

2009. október 27., kedd 10:03 |

A My Zombie Pin-up naptár készítői betartották ígéretüket, és idén is piacra dobták a nosztalgikus erotika és az agyzabálás jegyében készült kiadványukat. Szerencsére a gazdasági világválság nem hatott ki a zombibizniszre, így a 2010-es naptárt is 19,99 dollárért lehet megvásárolni. Az alkotók egyúttal már készülnek a 2011-es évre, várják a két év múlva aktuális naptár lehetséges szereplőinek jelentkezését.

Klikk!
Klikk!

A vállalkozó szellemű lányoknak a következő fontos szabályokat kell szem előtt tartaniuk: a jelentkezést november harmadikáig kell elküldeni, a négy mellékelt fotón – amik szigorúan október elseje után készültek – természetesen elmaszkírozva, viszonylag szexi zombiként kell szerepelniük. Persze az eredményt lehetőleg retusálás nélkül kell produkálni. Ja, az sem árt, ha a jelentkezők hajlandóak elutazni Kaliforniába, ugyanis itt készülnek el a hivatalos fotók. A naptárban szereplő lányok személyéről pedig a blog olvasói döntenek majd. Ha esetleg valaki nem tudná, hogyan is kell ál-élőhalottá változni, az oldalon különböző oktatófilmeket találhat arról, hogyan is kell kisminkelnie magát.

A honlapon a készítők természetesen arról is vallanak, hogy hogyan született meg az ötlet. Amellett, hogy igen sok tequilát ittak, számos klasszikus pin-up fotókkal teli albumot végiglapozgattak, valamint több zombifilmet is megnéztek, ami azért nem lehetett akkor kín számukra, hiszen az egyik alkotó korábban elárulta, hogy nagy rajongója a horrorfilmeknek. Elmondásuk szerint az egyik legnagyobb inspirációt Gil Elvgren munkái jelentették, melyek közül párat saját stílusukban megpróbáltak újraértelmezni. Egyébként sem Robyn Elizabeth Malter, sem Shalaco Sching nem gondolta volna, hogy ekkora sikert arat majd az ötletük.

Azért más olyan naptár is van a piacon, ami alulöltözött lányokkal és horrorisztikus hangulattal próbál kedveskedni az arra fogékony személyeknek. Ott van például a Nerdcore 2010: Horror, amelynek készítői többek közt a népszerű és kultikus horrorfilmek előtt róják le tiszteletüket. Ez a naptár öt dollárral (és egy centtel) kóstál többet, mint Schingék kiadványa, de csekély 75 dollárért egy olyan csomagot kapunk, ami tartalmazza a korábbi három év naptárait is, amik más-más témát dolgoznak fel a videójátékoktól kezdve a sci-fin át a hősökig és főgonoszokig.

Ön örülne egy glamour fotókkal teletűzdelt horror naptárnak?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta