Mit tudhat a 3 millió dolláros melltartó?

Marisa-Miller

Marisa Miller, 31 éves szupermodell kapta azt a megtisztelő feladatot, hogy viselje a Victoria's Secret a decemberi bemutatóján a kollekció legértékesebb és legkülönlegesebb darabját, a Fantasy Bra-t. Marisa Miller természetesen – akárcsak a tavalyi darabot viselő, ám jelenleg várandós Adriana Lima – óriási megtiszteltetésnek tartja, hogy ő mutathatja be a Damiani által tervezett melltartót, melyben 800 munkaóra fekszik.

„A gyémántok harlekin mintában vannak, és fehér, pezsgő valamint konyak színűekből állnak. Továbbá van egy 16 karátos szív alakú, pezsgő színű függő középen” – mesélte Miller, aki szerint a fehérnemű meglepően kényelmes. Igaz, szerinte ez annak is köszönhető, hogy a közel 150 karátnyi gyémántot a kedvenc darabjára, a VS Very Sexy Convertible elnevezésű melltartójára erősítették rá.

A gyémántberakásos melltartó értéke 3 millió dollár, ami első hallásra soknak tűnhet, pedig a Fantasy Bra értékéből úgy tűnik, idén visszavett a válság, mivel a tavalyi bemutatón Adriana Lima egy 5 milliós darabban vonult végig a kifutón.

Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek