Fotózza le a puncit, nyaklánc készül belőle

Öncélú írásunkban két olyan terméket mutatunk be, amelyek valójában minden kommentár nélkül is önmagáért beszélnek. Mégsem bírjuk szó nélkül hagyni.

A tág vaginákat láncra fűző nyakláncokat a ipar- és képzőművészeti termékeket gyűjtő online piactéren, az Etsyn lehet beszerezni, darabonként 25 dollárért, vagyis kevesebb mint 4500 forintért. És ez még mind semmi.

A puninyakláncot a művész ugyanis saját vaginánkról készített fotó alapján hozza létre. Így mindenki viszontláthatja a saját nyakában azt, amit rendszerint csak a lába között lát. Ajándékként sem utolsó, érdemes a művész többi, szinte kizárólag vaginával kapcsolatos iparművészeti remekét is áttekinteni.

A magát feministának címkézű iparművész azt is felajánlja, hogy ha valaki az önpuncifotót kényelmetlennek találja, akkor leíró szöveggel is bemutathatja a lába közét. Például, hogy a jobb alsó szeméremajak egy cseppet lelóg, vagy hogy középen sötétebb színű. Ön megvenné az önpuniláncot?

nyaklanc

A másik tetszetős termék, amit a figyelmébe ajánlunk, az Agent Provocateur pulóvere, amelyen elsőre akár virágmintának is tűnhet a bráner. A valamiért Sharon kardigánnak nevezett darab 500 dollárba, vagyis körülbelül 88 ezer forintba kerül. A szabása nem rossz, de kizárólag a farkak miatt talán nem érdemes megvenni. Ön a fütykös miatt mégis kifizetné a nem csekély összeget?

kardigan
Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek